Eurovision 2018, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, Δάφνη Σκαλιώνη: Απίστευτο κράξιμο για παρουσιαστές. Άχρωμοι, άνοστοι, καρναβάλι

Ποιο το κράξιμο στους παρουσιαστές της Eurovision 2018, Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο και Δάφνη Σκαλιώνη;

Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος. Ο κριτικός κινηματογράφου είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε να είναι ο σχολιαστής της φετινής Eurovision, στη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο κριτικός κινηματογράφος μπορεί φέτος να πρωταγωνιστεί στην παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού, στο παρελθόν όμως είχε με επιτυχία είχε αναλάβει το κομμάτι του Green Room.

Σε ερώτηση εάν η παρουσίαση της Eurovision είναι πρόκληση για τον ίδιο , ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος απάντησε καταφατικά σημειώνοντας ότι έχει και άγχος παρά το γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συνεντεύξεις με κινηματογραφικούς αστέρες και έχει βρεθεί σε αμέτρητες τελετές βράβευσης.

Το δύσκολο στην μετάδοση της Eurovision σύμφωνα με τον κριτικό κινηματογράφου είναι ο χρόνος και η σωστή διαχείριση του. Υπάρχει πάντα ο απρόβλεπτος παράγοντας αν και ήδη ένα πρώτο script έχει δοθεί στους παρουσιαστές και φυσικά ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος δεν μπορούσε να κάνει κάποια αποκάλυψη για λόγους ευνόητους.

Μαζί με τη Δάφνη Σκαλιώνη όπως είπε, «θα βοηθήσουμε με το σχολιασμό μας να αποδοθεί η παρουσίαση των παρουσιαστών της βραδιάς και η κατατόπιση των τηλεθεατών ως προς την παρουσίαση των τραγουδιών και τη ροή της εκδήλωσης. Κάθε τί καινούριο δεν το κάνεις με όρους ρουτίνας».

Σε ότι αφορά το τραγούδι που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα το «Όνειρό Μου» σε ερμηνεία Γιάννα Τερζή, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αρκετές χώρες έχουν εκδηλώσει τον ενθουσιασμό τους με το τραγούδι και πολλοί αισιοδοξούν ότι Ελλάδα και Κύπρος θα περάσουν στον τελικό.

Φυσικά υπάρχουν και χώρες που δεν έχουν εκδηλωθεί θετικά, αλλά αυτή είναι και η μαγεία της Eurovision καθώς στην ίδια σκηνή παρουσιάζονται τραγούδια διαφορετικών χωρών με διαφορετικές κουλτούρες και μουσικά ακούσματα.

Πρόκειται για ένα κομμάτι ιδιαίτερο, με ελληνικό στοίχο , μυσταγωγική μουσική , που έχει ταυτότητα και χαρακτήρα. Το τραγούδι δεν είναι φοκλόρ , αντιθέτως είναι αρκετά ιδιαίτερο όπως τόνισε ο παρουσιαστής στο Ράδιο Πρώτο.

Η παρουσίαση ωστόσο του Αλέξανδρου Ρωμανού Λιζάρδου και της Δάφνης Σκαλιώνη στη Eurovision 2018 δεν κέρδισε τους χρήστες του twitter.

Δείτε μερικά από τα ποστ που μιλάνε ακόμα και για καρναβάλι:


https://twitter.com/GeorgeOustas/status/993932632139366401

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.