Σωκράτης Κόκκαλης: Η αλήθεια για ναρκωτικά, κοκαΐνη. Τι βρέθηκε στο δωμάτιό του, πραγματική αιτία θανάτου

Από τι πέθανε τελικά ο Σωκράτης Κόκκαλης;

Αίσθηση εχουν κανει τα δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες Makeleio.gr, cretalive.gr, cleveland.com, ekirikas.com, epixirimatias.gr, για τα ευρηματα στο δωματιο του Σωκράτη Κόκκαλη.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι στο δωμάτιο του όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε κοκαίνηναρκωτικά!

Την είδηση μεταφέρει ειδησεογραφική σελίδα των ΗΠΑ! Οι δημοσιογράφοι αναφέρουν επίσης ότι «ο νεότερος Σωκράτης Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε ένα έργο αθλητικών στοιχημάτων , αλλά η αλήθεια…είναι λίγο διαφορετική λένε δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ»

Αναλυτικά το ρεπορτάζ απο το Makeleio.gr

Τρια σακουλάκια κοκαΐνηςναρκωτικά βρέθηκαν στο κέντρο του ξενοδοχείου Cleveland όπου πέθανε ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Σωκράτη Κόκκαλη, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Ο νεαρός Κόκκαλης παρέμεινε στο ξενοδοχείο Mariott στο West Mall Drive στο κέντρο του Κλίβελαντ

Η Αστυνομία αλλα και οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν στο δωμάτιό του περίπου στις 2:45 μ.μ. το Σάββατο. Φαίνεται όμως πως ο «νεαρός» Κόκκαλης πέθανε περίπου 12 ώρες πριν βρεθεί, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, 34 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, λένε οι Αστυνομικές Αρχές της περιοχής. Ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή County Cuyahoga County.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά και το cretalive.gr, στο δωμάτιο βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος είχε επέλθει περίπου 12 ώρες πριν.

Ο Κόκκαλης ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Ελληνα μεγιστάνα. Ο «μεγάλος» Κόκκαλης είναι ο ιδρυτής της Intracom, ελληνικού τηλεπικοινωνιακού γίγαντα και κατηγορήθηκε το 2002 ότι ήταν κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας από το 1963.

Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη και απασχολεί περίπου 5.700 εργαζομένους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν επίσης ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός. Ο γιος του υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν ο εκτελεστικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την Intracom

Υπενθυμίζεται , πως στην Ελλάδα το γεγονός αναφέρθηκε ως εξής: Οτι ο νεότερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε ένα έργο αθλητικών στοιχημάτων , αλλά η αλήθεια…είναι λίγο διαφορετική λένε δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ

Η ακριβής μετάφραση

Κοκαΐνη βρέθηκε στο κέντρο της πόλης του Κλίβελαντ – εκεί όπου βρέθηκε νεκρός, ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, λένε οι αστυνομικοί.

CLEVELAND, Οχάιο – Τρεις σακούλες κοκαΐνης ναρκωτικα βρέθηκαν στο δωμάτιό του, στο κέντρο του Κλίβελαντ, όπου πέθανε ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Σωκράτης Κόκκαλης, σύμφωνα με δημοσιεύματα της αστυνομίας.

Ο Σωκράτης Κοκκάλης, 34 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η επίσημη αιτία θανάτου Σωκράτης Κόκκαλης θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή-ιατροδικαστή, της Κομητεία Cuyahoga – Κομητεία των ΗΠΑ στο Οχάιο.

Διαβάστε από τι πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Διαβάστε με ποιο τραγικό τρόπο έμαθαν οι γονείς του Σωκράτη Κόκκαλη τον θάνατό του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.