Ελένη Τοπαλούδη, Ρόδος: Ποια η 21χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή, αισχρές αναρτήσεις – ύβρεις

Ποια είναι η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο;

Μόνο οργή προκαλούν οι αρρωστημένες αναρτήσεις στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή – Συγκλονισμένοι οι φίλοι και οι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη από αυτά που διαβάζουν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο – Τα εμετικά σχόλια προκαλούν θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των social media – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία της φοιτήτριας – Απαρηγόρητος ο πατέρας της

Την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στη Ρόδο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καλείται να βρει εκείνους που βεβηλώνουν τη μνήμη της. Πιθανότατα με ψεύτικο προφίλ στο facebook, βρίζουν χυδαία μια κοπέλα που δεν βρίσκεται στη ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Με άθλιες και άκρως ρατσιστικές αναρτήσεις κάνουν τον πόνο των συγγενών της ακόμα μεγαλύτερο. Η αθλιότητα, η αλητεία και η διαστροφή μέσα σε λίγες λέξεις, από ορισμένους που θέλουν να λέγονται άνθρωποι.

Ευχή όλων είναι η Δίωξη να μπορέσει να εντοπίσει ταχύτατα τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ευτυχώς υπάρχουν και υγιείς αντιδράσεις. Κάτω από τα επίμαχα σχόλια που βλέπετε παρακάτω, οι αντιδράσεις είναι πολλές. Εκείνοι που προσπαθούν να βρουν λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματά τους, γι’ αυτά που μόλις διάβασαν.

Η πορεία των ερευνών:

Από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος ανακρίσεων και καταθέσεων όσων γνώριζαν την Ελένη Τοπαλούδη με κρισιμότερο για τις έρευνες σημείο την ανεύρεση και την λήψη κατάθεσης από τα άτομα που είχε επαφή την 27η Νοεμβρίου 2018.

Θυμίζουμε ότι αν και το πτώμα της βρέθηκε γuμνό, φορώντας λυμένο έναν μωβ στηθόδεσμο, δεν προέκυψαν ίχνη βι@σμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αποδίδονται επί του παρόντος σε πτώση στα βράχια, καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Εξετάζεται αν θα διενεργηθεί και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση από τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.