Νίκος Μεταξάς, ανατροπή: Δεν είναι Κύπριος, αλλά υιοθετημένος. Βουλγάρα μάνα, εγκατάλειψη, πώς σκότωνε [video]

Ποια η μεγάλη ανατροπή για την καταγωγή του Νίκου Μεταξά; Ποιο το Βουλγάρικο DNA του και πώς πήγε στην Κύπρο;

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την καταγωγή του serial killer Νίκου Μεταξά.

Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι η μητέρα του ήταν Βουλγάρα που τον εγκατέλειψε, ενώ πολλά ακούγονται για τον πατέρα του, όπως οτι ήταν Μουσουλμάνος, Τουρκοκύπριος ή Έλληνοκύπριος που πήγε στη Βουλγαρία με υποτροφία.

Βουλγαρικές ρίζες φέρεται να έχει ο 35χρονος serial killer Νίκος Μεταξάς της Κύπρου, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία τουλάχιστον επτά γυναικών, σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

«Ο δολοφόνος έχει ρίζες από τη Βουλγαρία, η μητέρα του είναι από τη Στάρα Ζαγόρα και οι ερευνητες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα. Μία από τις τελευταίες γυναίκες που είχαν συναντηθεί μαζί του πριν από τη σύλληψή του ήταν ένα μοντέλο από τη Βουλγαρία, ονόματι Teya Georgieva», δήλωσε ο ανταποκριτής του δικτύου NOVA στην Αθήνα.

Ποιος είναι πραγματικά ο Νίκος Μεταξάς – Βιογραφικό

Με το σταγονόμετρο γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τον δολοφόνο Νίκο Μεταξά που συντάραξε την Κύπρο. Αυτά που λέγονται και επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

– O Νίκος Μεταξάς είναι υιοθετημένος
– Ο πατέρας του είναι μουσουλμάνος
– Ο Ίλαρχος, φαίνεται πως περνούσε συχνά τα οδοφράγματα της πράσινης γραμμής και επισκεπτόταν το ψευδοκράτος, αφού η καταγωγή της οικογένειας του, από την πλευρά του πατέρα του είναι από το κατεχόμενο χωριό Δίκωμο.
– Η μητέρα του κατάγεται από τη Βουλγαρία, η οποία τον έχει εγκαταλείψει
– Όπως ανάφερε η Θέα, μοντέλο το οποίο είχε φωτογραφίσει ο «Ορέστης», της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις… φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους!
– Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς κρίνεται από τους ανακριτές ως «μη εύκολος άνθρωπος».
– Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας.
– Όταν κλήθηκε να απαντήσει τι ρούχα φορούσε η μητέρα της οκτάχρονης που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος απάντησε: «Μπορεί να φορούσε, μπορεί να μην φορούσε».

Να σημειωθεί οτι σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ζήτησε από τους ανακριτές, να μην θυματοποιηθούν τα παιδιά του, ηλικίας έξι και επτά ετών, που είναι υπό την εποπτεία του Γραφείου Ευημερίας, μετά τη σύλληψη του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από ψυχολόγους που τον μελετούν, ο Νίκος Μεταξάς περιγράφεται ως ανδρας με αλλόκοτα συναισθήματα, ηθικής και ντροπής. Τον κατέτρωγε ότι είναι αξιωματικός καριέρας των τεθωρακισμένων, αλλά από μάνα Βουλγάρα, που τον εγκατέλειψε σε παιδική ηλικία.

Έβλεπε «ψίθυρους» στο χακί μέσα στο στρατόπεδο και δεν τους άντεχε, ένιωθε μειονεκτικά αλλά δεν το εξεδήλωνε. Ο πατέρας του είχε γνωρίσει στη Σόφια τη γυναίκα που έγινε μητέρα του. Ο μπαμπάς, είχε πάει να σπουδάσει με υποτροφία του ΑΚΕΛ (Κομμουνιστικό Κόμμα της Κύπρου), τώρα είναι συνταξιούχος της ΑΗΚ (Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου) δηλαδή της Κυπριακής ΔΕΗ.

Το μυστικό είναι η άσπλαχνη μητέρα, που εγκατέλειψε την οικογένεια όταν ο δράστης ήταν μικρός. Ο γιος, μιλούσε άπταιστα την μητρική γλώσσα και αν και κατάφερε να ρίξει για φωτογράφιση στο κρεβάτι του μια καλλονή απ΄τη Βουλγαρία, στο τέλος δεν την σκότωσε όπως έκανε με τις άλλες τις Φιλιππινέζες, το Βιετνάμ και το Νεπάλ.

Ο Νίκος Μεταξάς είναι ο ίδιος ο «mr Θάνατος» της Κυπριακής εθνικής φρουράς, που τώρα που έριξε τη μάσκα του, φόρεσε το βλέμμα του παρανοϊκού δολοφόνου, που έχει όμως σώας τας φρένας, δεν είναι σχιζοφρενής αλλά κάτι πολύ χειρότερο, έχει δηλητηριασμένη ψυχή. Και μάλιστα, ένας ψυχασθενής με τα χαρακτηριστικά του «νάρκισσου», ψωροεγωιστής, με διογκωμένη αυτοπεποίθηση, με πολλαπλούς σεξουαλικούς συντρόφους και ικανότητα χειραγώγησης που καθιστούσε τον λοχαγό ικανό να εξαπατά συστηματικά το κρυφό περιβάλλον του.

Στην κορύφωση της ερωτικής πράξης φανέρωνε το «μεγαλείο» του, αυτό που τον ωθούσε να θριαμβεύει σαδιστικά απέναντι στις Ασιάτισσες πρόσκαιρες ερωμένες. Τις περιφρονούσε, χωρίς ενοχές, τις στραγγάλιζε πάνω στο κρεβάτι, γυμνές, αλλά συνάμα σκότωνε και τους «μάρτυρες». Δυο από τα ανήλικα κοριτσάκια, δυο θυμάτων του, χωρίς έλεος!

Και όποια σορός προοριζόταν για υγρό τάφο, άλλοτε την τοποθετούσε και σε βαλίτσα, με τσιμεντόπλακα, για να πιάσει πάτο, όπως οι «Σιτσιλιάνοι» μαφιόζοι για να εκδικηθούν τους «σπιούνους» τα «καρφιά» στο κοντραμπάντο ναρκωτικών στα βάθη της Αδριατικής.

Έτσι, ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς, αντλούσε δύναμη και επιβεβαίωση, κυρίως μειώνοντας ή ακόμα εξευτελίζοντας τους άλλους. Άβυσσος η ψυχή του, μέσω facebook, γνώρισε μια Βουλγάρα, τα ραντεβού και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο σπίτι του, ξάπλωσε στο ίδιο κρεβάτι όπου στραγγάλισε άλλες γυναίκες, αυτήν όμως δεν την πείραξε, την … σεβάστηκε, ίσως επειδή είχε την ίδια καταγωγή με την μάνα του.

Ο «Ορέστης» Νίκος Μεταξάς είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του, ή μήπως ανέβαλε την δική της «θυσία»; Άγνωσται αι βουλαί του! Επιδιώκεται τον θάνατο και τον είχε αποδεχτεί, έμοιαζε με εκδίκηση αλλά το ερώτημα είναι γιατί; Είχε πλήρη επίγνωση των αποτρόπαιων πράξεων του. Δρούσε ανενόχλητος και χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, τουλάχιστον από το 2016 όταν και φέρεται να σκότωσε τα πρώτα του θύματα που ήταν η Livia Florentina Bunea και η 8χρονη κόρη της. Ο 35χρονος παρουσιαζόταν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Badoo) με το ψευδώνυμο «Ορέστης», ψαρεύοντας μερικά από τα υποψήφια θύματά του.

«Συναντούσε τα θύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες ήταν αλλοδαπές, κυρίως Ασιάτισσες, αλλά και από που εργάζονταν στην Κύπρο ως οικιακές βοηθοί», πρόσθεσε η ανταποκρίτρια του δικτύου NOVA στη Βουλγαρία, προσθέτοντας ότι οι «οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι τα εγκλήματα προκαλούνται από σοβαρό τραύμα στην παιδική του ηλικία, οι γονείς του πήραν διαζύγιο πριν από 12 χρόνια και μένει με τον πατέρα του».

Τρεις Βουλγάρες βρίσκονται στον κατάλογο με τα ελλείποντα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Και τώρα, οι υποψίες πέφτουν πάνω σε ένα κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος έχει ρίζες στη Βουλγαρία. Για 18 ημέρες η κυπριακή κοινή γνώμη βρίσκεται σε σοκ γιατί αυτός είναι ο πρώτος κατά συρροή δολοφόνος της χώρας.

Ελλείπουν οι εξής γυναίκες από την Βουλγαρία:  Γιανίτσα Ντίνεβα 16 χρονών από τις 19 Ιουνίου του 2018, η 24χρονη Αγγελίνα Τιχομίροβα Ιλίεβα, από τον Ιούνιο του 2012 και η 25χρονη Βιολέτα Μίλκοβα Σιεκέροβα η οποία ελλείπει από τον Οκτώβριο του 2008.

Μάλιστα, τα βουλγάρικα μέσα επισημαίνουν ότι ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, καθ’ ομολογία δολοφόνος είχε συναντήσεις με το μοντέλο Τέα Γκεοργκίεβα από τη Βουλγαρία πριν συλληφθεί.

Μάλιστα, η εφημερίδα της γενέτειράς της Μπουζάου αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου για τον τρόπο δράσης του δολοφόνου και την ταυτοποίηση της σορού της Λίβια.

Δείτε βίντεο για την καταγωγή του Νίκου Μεταξά από τη Βουλγαρία:

Διαβάστε την ομολογία σοκ του Νίκου Μεταξά γιατί σκότωσε τα παιδιά, 6 και 8 χρονών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.