“Τον gay πολλοί αγάπησαν, την πουστιά ουδείς…”

Λίγο πριν τις εκλογές οργιάζουν οι φήμες για την προσωπική ζωή των πολιτικών. Το ίδιο γίνεται τώρα με το Νικήτα Κακλαμάνη στο Δήμο Αθήνας.

Ροζ σκάνδαλο υποψήφιου περιφερειάρχη (πέρασε στο β’ γύρο) με 23χρονη φοιτήτρια, gay όργια με γνωστό δήμαρχο και ροζ βίντεο πολιτικού αρχηγού είναι μερικές μόνο από τις φήμες που κυκλοφορούν λίγο πριν τις εκλογές. Ένα σχόλιο του blogger Πιτσιρίκου μας κέντρισε το ενδιαφέρον:

«Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι πιθανότατα ο χειρότερος δήμαρχος που γνώρισε ποτέ η Αθήνα – μέχρι τον επόμενο, βέβαια, αφού η ιστορία αποδεικνύει περίτρανα πως κάθε νέος δήμαρχος της Αθήνας είναι χειρότερος από τον προηγούμενο.

Κι ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα να καταλογίσεις στον Νικήτα Κακλαμάνη για τη θητεία του στο δήμο της Αθήνας και να του ασκήσεις αδυσώπητη κριτική, στις παραμονές του δεύτερου γύρου των εκλογών, αυτό στο οποίο επικεντρώνονται τα σχόλια των αντιπάλων του είναι η προσωπική του ζωή.

Είναι παράδοση στην Ελλάδα αντί να προσπαθούμε να βρούμε και να αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία του υποψηφίου που υποστηρίζουμε, να κάνουμε επίθεση στον αντίπαλό του με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Αυτή είναι μια συμπεριφορά που θα την περίμενες από τη Δεξιά -ειδικά, αν έχεις μεγαλώσει, όπως εγώ, με την αντίληψη της πνευματικής υπεροχής της Αριστεράς-, αλλά, αν μελετήσει κάποιος τις πρόσφατες προεκλογικές περιόδους στη χώρα μας, θα διαπιστώσει πως μερικές από τις πιο βρόμικες επιθέσεις σε υποψηφίους έχουν γίνει από “αριστερούς” και “προοδευτικούς”.

Τον gay πολλοί αγάπησαν, την πουστιά ουδείς. Αριστερή και δεξιά πουστιά δεν υπάρχει. Μια είναι.»

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας.

Διαβάστε τις ροζ φήμες για Κακλαμάκη-Σπηλιωτόπουλο, τη σχέση Νατάσας Καραμανλή-35χρονου γιατρού, τη δήθεν εμπλοκή του Μιχαλολιάκου σε δολοφονία πριν 24 χρόνια, τη δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για gay και δείτε το βίντεο του μεθυσμένου (;) Ψωμιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.