Master Chef: τελικός σκάνδαλο; [video]

Σάλος στον τελικό του Master Chef μετά από λάθος που φαίνεται να έχει κάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη βαθμολόγηση. Τι απαντάει ο Σκαρμούτσος και τι η παραγωγή του Mega; Δείτε τα βίντεο με τις επίμαχες σκηνές. Τι λένε οι φήμες; Το λάθος; Έδειξε και στους δύο παίκτες την ίδια κάρτα με το 10/10 και όχι μία για κάθε ένα από τα πιάτα τους!

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να αναδείχθηκε νικητής του «Master Chef», ωστόσο για άλλη μια φορά την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Στην τελευταία αναμέτρηση, στην οποία οι κριτές δεν ήξεραν ποιος παίκτης είχε φτιάξει το κάθε πιάτο, γι αυτό και τα ονόμασαν “πιάτο 1ο” και “πιάτο 2ο”, ο Σκαρμούτσος έδειξε δύο φορές την ίδια κάρτα, αυτή που αναφερόταν στο 1ο πιάτο, δηλαδή στο πιάτο του τελικά ηττημένου Μιχάλη Καλαβρυνού. Το 10άρι που ανέδειξε νικητή τον Άκη Πετρετζίκη δεν αναφερόταν στο πιάτο του, αλλά στο πιάτο του Μιχάλη!!! Αν είναι δυνατόν!

Το MEGA απάντησε ότι είχε προσέξει το λάθος αλλά επέλεξε να αφήσει τη σκηνή να εξελιχθεί και να μην χαλάσει την τεταμένη ατμόσφαιρα της στιγμής (να σημειωθεί ότι ο τελικός, όπως και όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού, ήταν μαγνητοσκοπημένα). Εδώ φυσικά δημιουργούνται κάποια εύλογα ερωτήματα:
Αφήνει το MEGA να αναδειχθεί ο νικητής του πρώτου Master Chef στην ουσία με τη βαθμολογία άλλου παίκτη μόνο και μόνο για “να μη χαλάσει την ατμόσφαιρα της στιγμής”;
Αφού οι βαθμολογίες ήταν κρυφές και ανώνυμες, πώς ήξερε η παραγωγή ότι το λάθος αυτό δεν επηρέαζε το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού;

Να σημειώσουμε εδώ ότι εάν η βαθμολογία αντί για 10 ήταν 9, τότε θα είχαμε ισοπαλία, ενώ με 8 θα είχε κερδίσει ο Μιχάλης. Να σημειωθεί επίσης ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε βρει το γλυκό του Άκη ελαφρώς πικρό, ενώ για αυτό του Μιχάλη δεν είχε να πει κάτι κακό (γι αυτό εξάλλου και το βαθμολόγησε με 10, ενώ στην ουσία τη βαθμολογία για το γλυκό του νικητή Άκη δεν την είδαμε ποτέ!…)

Πάντως, εάν το MEGA όντως ήξερε για το λάθος και άφησε το παιχνίδι να ολοκληρωθεί χωρίς οι τηλεθεατές να έχουν δει την κάρτα με τη βαθμολογία που στην ουσία έκρινε τον νικητή του παιχνιδιού, τι να πούμε… Επίσης, αίσθηση προκάλεσε η ελαφρώς ενοχλημένη στάση της γυναίκας του Μιχάλη (τουλάχιστον εμάς έτσι μας φάνηκε) και η.. “μπιχτή” που πέταξε: “θα μπορούσε να ήταν και πρώτος..” (στο 13′:09” στο δεύτερο βίντεο παρακάτω).

Το λάθος(;) πάντως παραδέχτηκε με δηλώσεις του και ο ίδιος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, διαβεβαιώνοντας ότι και στην άλλη κάρτα, αυτή του Άκη, είχε και πάλι τον βαθμό 10. Τι κρίμα που δεν τον είδαμε και εμείς…

Τι λένε όμως οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για το θέμα αυτό; Πολλά ακούγονται για στημμένο παιχνίδι και ότι ο Σκαρμούτσος στην πραγματικότητα έδειξε τη σωστή κάρτα, αλλά αυτό που είδαμε στη μονταρισμένη προβολή του τελικού είναι η σκηνή από τη βαθμολόγηση του Μιχάλη!!

Οι σκηνές φαίνονται όντως ίδιες. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην πρώτη αναφέρεται το όνομα του Μιχάλη (αφού για αυτόν είναι όντως η βαθμολόγηση), ενώ στη δεύτερη προηγείται άλλη σκηνή που αναφέρει το όνομα του Άκη και η επίμαχη σκηνή φαίνεται να είναι το τελευταίο μέρος της αρχικής σκηνής (μετά την αναφορά του ονόματος του Μιχάλη)!!! Δείτε τις δύο(;) σκηνές και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Προσέξτε καλά τις ζάρες στο πουκάμισο του Σκαρμούτσου, το σημείο από το οποίο πιάνει την κάρτα, το σημείο που κρατάει με το άλλο χέρι τη θήκη, τις ζάρες στο σακάκι του Λουκάκου, τα πάντα!! Αν βρείτε κάποια διαφορά, πείτε την μας, γιατί εμείς δεν βρίσκουμε καμία!..

Στο πρώτο βίντεο η σκηνή είναι στο 15:25 (βαθμολόγηση Μιχάλη) και στο δεύτερο βίντεο στο 4:31 (βαθμολόγηση Άκη…).

Βαθμολόγηση Μιχάλη (στο 15:25):

Βαθμολόγηση Άκη (στο 4:31):

Διαβάστε το προσωπικό πρόβλημα που κρύβει ο νικητής του Master Chef Άκης Πετρετζίκης, ποιον παίκτη-έκπληξη προσέλαβε ο Γιάννης Λουκάκος και γιατί κρύβεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.