Γνωστή κοσμική πολιορκεί τον Master Chef Άκη Πετρετζίκη

Βοά η κοσμική Αθήνα για τη γνωστή ώριμη κυρία που πολιορκεί στενά τον Άκη Πετρετζίκη. Ο νικητής του Master Chef έχει κάψει καρδιές σε όλο το γυναικείο φύλο, από κοριτσάκια μέχρι ώριμες κυρίες, όμως η συγκεκριμένη δεν έχει μάθει να χάνει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας έχει ξετρελαθεί με τον Άκη Πετρετζίκη και τον θέλει στην «υπηρεσία» της. Η εν λόγω κυρία δίνει όσο-όσο για να έχει τον Άκη κοντά της.

Το νέο κυκλοφορεί στην κοσμική Αθήνα και οι φίλες της γνωστής κοσμικής κρυφογελούν πίσω από την πλάτη της για την εμμονή της με τον «μάναρο», όπως αποκαλεί τον Άκη Πετρετζίκη.

Η γνωστή κυρία της κοσμικής ζωής του τόπου επιθυμεί διακαώς να προσλάβει τον Άκη Πετρετζίκη για να της μαγειρεύει. Θέλει να τον έχει στη κουζίνα της θαλαμηγού της, αλλά και της βίλας της. Η «κάψα» της μάλιστα να φάει τις δημιουργίες του Άκη δεν συγκρατιέται στις συζητήσεις με τις φίλες της.

Η γνωστή κοσμική θέλει τον νεαρό Master Chef πολύ και δεν έχει συνηθίσει να μην της γίνεται το χατίρι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αν ο Ακης Πετρετζίκης δεχτεί, θα φάνε όλοι καλά.

Εν τω μεταξύ, ο Άκης Πετρετζίκης έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για δουλειές σε Αθήνα, Μύκονο και Ρόδο. Ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει, αποφάσισε όμως να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να βρει δουλειά.

Έντονα ακούγεται επίσης οτι ο Άκης πετρετζίκης θα μαγειρεύει από φέτος στο Πρωινό mou του Mega, ο ίδιος όμως δεν το επιβεβαιώνει.

Δείτε τον Άκη Πετρετζίκη του Master Chef γυμνό και ποιο προσωπικό πρόβλημα κρύβει ο Άκης Πετρετζίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.