Κλείνει το Alter; Γιατί δεσμεύτηκε 50% των λογαριασμών

Οι δοκιμασίες για τον τηλεοπτικό σταθμό Alter συνεχίζονται. Γιατί το υπουργείο Οικονομικών δέσμευσε το 50% των λογαριασμών του Alter; Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους;

Μετά την απεργία των εργαζομένων που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή των ειδήσεων στο Alter, νέα εξέλιξη προκαλεί ανησυχία για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών δεσμεύτηκε εκ νέου το 50% των λογαριασμών του Alter.

Το ανακοινωθέν του Alter αναφέρει:

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο ΑLTER CHANNEL ανακοινώνει ότι αναβίωσαν τα μέτρα διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της εταιρείας και ως εκ τούτου έχει δεσμευθεί το 50% των λογαριασμών της.

Η Εταιρεία προτίθεται να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η ως άνω δέσμευση.

Η κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό είναι αρκετά σοβαρή, με τους εργαζομένους στο Alter να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται στο σταθμό σε λίγο καιρό.

Η Αννίτα Πάνια άνοιξε την πόρτα και βγήκε πανηγυρικά. Το ίδιο σκέφτονται να κάνουν και άλλα μεγάλα στελέχη του καναλιού, όπως η Αγγελική Νικολούλη, αν και δημόσια το διαψεύδουν.

Ανησυχία υπάρχει επίσης και για τις μεσημεριανές εκπομπές και το κατά πόσο ταιριάζουν στο ειδησεογραφικό προφίλ που θέλει να χτίσει η διοίκηση του Alter. Επισήμως η διοίκηση στηρίζει τις μεσημεριανές εκπομπές, στο παρασκήνιο όμως όλα είναι ρευστά.

Διαβάστε γιατί πραγματικά έφυγε η Αννίτα Πάνια από το Alter και γιατί έκαναν απεργία οι εrγαζόμενοι στις ειδήσεις του Alter.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.