Ποιοι έκαψαν το αυτοκίνητο Lexus των Λιάγκα-Σκορδά

Σοκ επαθαν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά καθώς αντίκρυσαν το ασημί τζίπ τους Lexus να έχει γίνει κάρβουνο. Ποιοι έκαψαν το αυτοκίνητο των Λιάγκα-Σκορδά;

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά λίγο μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές των γιορτών στην Άνω Πορόια Σερρών. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι τους, στο Παλιό Φάληρο, είδαν το ασημί τζιπ τους μάρκας Lexus να έχει γίνει στην κυριολεξία παρανάλωμα του πυρός. Ποιοι έκαψαν το αυτοκίνητο;

Το ζευγάρι Λιάγκας-Σκορδά αρχικά δεν ήξερε πώς να αντιδράσει στην θέα του καμένου αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μουσών, λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του. Το σοκ για τον παρουσιαστή και την σύζυγό του ήταν μεγάλο, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός. Λίγες ώρες μετά ο Γιώργος Λιάγκας έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

O Λιάγκας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και εμπιστεύθηκε το περιστατικό μόνο στους πολύ δικούς του ανθρώπους, δεδομένου ότι και δεν ήθελε να διαταράξει την σύζυγό του που βρίσκεται πλέον στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε κάθε περίπτωση, ισχυρίζεται ότι ούτε απειλητικά τηλεφωνήματα είχε δεχθεί, ούτε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετώπιζε.

Για το θέμα διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, που έφτασε αμέσως στο σημείο και άρχισε να ψάχνει έστω κάποιοι στοιχείο που θα έδινε φως στον εμπρησμό του τζιπ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν πάντως λόγο για εμπρησμό καθώς κάτω από το αυτοκίνητο βρέθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, το οποίο ήδη έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για να εξεταστεί.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, ενώ δεν αποκλείει και την εμπλοκή συμφερόντων που έχουν να κάνουν με τηλεοπτική τρομοκρατία.

Διαβάστε ποιοι έκαψαν το αυτοκινητο του Κανάκη και την περίεργη πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του Παρτσαλάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.