Η Ντόρα Μπακογιάννη αγοράζει το Alter;

Μια περίεργη πληροφορία για το Alter διακινείται στα πολιτικά πηγαδάκια από κύκλους της Ντόρας Μπακογιάννη. Γιατί η Ντόρα θέλει να αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό Alter;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη, το Alter δεν κλείνει, όπως ακούγεται, αλλά θα περάσει στα χέρια της μέσω γνωστού εφοπλιστή ο οποίος συνδέεται μαζί της.

Είναι αλήθεια οτι η Ντόρα Μπακογιάννη αισθάνεται απομονωμένη από τα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό, καθώς θεωρεί πως κανένα δεν τη στηρίζει. Γι’ αυτό και θεωρεί οτι τα προβλήματα του Alter αποτελούν μια καλή αφορμή για να μπει στον σταθμό μέσω κοντινού της επιχειρηματία.

Οι αντίπαλοι της Ντόρας Μπακογιάννη επιμένουν όμως οτι ενδεχόμενο εξαγοράς του Alter από άτομο επιρροής της δεν υπάρχει.

Κι αυτό γιατί απλά ο εφοπλιστής στο οποίο φέρεται να ελπίζει η Ντόρα Μπακογιάννη δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο. Εκνευρίζεται μάλιστα όταν χρησιμοποιούν το όνομά του για τέτοιους σκοπούς.

Εκτός όμως από αυτό, τα μεγαλοστελέχη του Alter επιμένουν οτι θα καταφέρουν να βγουν μόνοι τους από την κρίση και δεν τίθεται θέμα εξαγοράς του καναλιού από άλλον. «Τουλάχιστον όχι αυτή την περίοδο» προσθέτουν με νόημα, αφήνονοντας ένα παραθυράκι στην περίπτωση που κάποιος (τρελός) θελήσει να αναλάβει τα χρέη του.

Διαβάστε γιατί κλείνει το Alter και γιατί έγινε έξαλλη η Ντόρα Μπακογιάννη με εταιρεία δημοσκοπήσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.