Τέσσερις γνωστοί σταρ και 10 επιχειρηματίες στο ΣΔΟΕ

Oι άνδρες της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχουν εντοπίσει μεγάλη διαφορά μεταξύ δηλωθέντων εισοδημάτων και πραγματικής ακίνητης περιουσίας σε τέσσερις διασημότητες της εγχώριας σόουμπιζ και 10 επιχειρηματίες.

Την ανάσα του ΣΔΟΕ νιώθουν γνωστοί τραγουδιστές, μοντέλα και παρουσιαστές της χώρας μας τα τελευταία 24ωρα. Τέσσερις είναι οι μεγαλύτερες υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Ο πρώτες τρεις υποθέσεις έρχονται από το χώρο του τραγουδιού. Η πρώτη αφορά τις δηλώσεις εισοδήματος πολύ γνωστού τραγουδιστή ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές ενώ έχει δραστηριοποιηθεί και στον αθλητικό χώρο. Διαβάστε ποιος είναι ο τραγουδιστής που κυνηγά το ΣΔΟΕ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά δημοφιλή τραγουδίστρια η οποία δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν το ΣΔΟΕ. Η τραγουδίστρια εντοπίστηκε να εμφανίζει μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ των εισοδημάτων και της περιουσίας που διαθέτει και οι αρχές ερευνούν πολύ στενά το θέμα.

Η τρίτη -κατά σειρά- από τις τέσσερις περιπτώσεις αφορά επίσης δημοφιλή τραγουδίστρια με πολύχρονη παρουσία στις αθηναϊκές -και μη- πίστες. Για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι ευρέως γνωστές οι οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Η τελευταία από τις τέσσερις περιπτώσεις αφορά πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια η οποία εντοπίστηκε να κατέχει πανάκριβο και πολυτελέστατο σπίτι το οποίο και ήθελε να πουλήσει στην… ταπεινή τιμή των 5 εκ. ευρώ.

Το ΣΔΟΕ υπολογίζει ότι στους επόμενους 2-3 μήνες θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα των υποθέσεων και των -όποιων- παραβάσεων έχουν γίνει.

Στη λίστα-φωτιά του ΣΔΟΕ είναι και 10 επιχειρηματίες με τις υποθέσεις να χαρακτηρίζονται στο σύνολό τους «σοβαρότατες». Πανάκριβα σπίτια, πολυτελή οχήματα αλλά και πολλά ακίνητα βρίσκονται στην κατοχή των συγκεκριμένων επιχειρηματιών που έχει «βάλει στόχο» ο ΣΔΟΕ. Ο τρόπος ζωής αλλά και η περιουσία τους παραπέμπει σε βαθύπλουτους αλλά η φορολογική τους δήλωση υπονοεί το αντίθετο.

Διαβάστε ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή κυνηγάει το ΣΔΟΕ και ποια τα ονόματα των μεγαλύτερων οφειλετών του δημοσίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.