Το Νησί: συγκλονιστική συνέχεια, 10ο επεισόδιο [video]

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο στη σειρά Το Νησί. Τι θα γίνει στη συνέχεια στο 10ο επεισόδιο του Νησιού; Γάμος Άννας, βιασμός, τέλος, βίντεο.

Στο επόμενο επεισόδιο του Νησιού, η Αννα μαθαίνει από τον Αντώνη ότι η αρρώστια του Αλέξανδρου Βανδουλάκη ήταν απλά μία δικαιολογία. Ο Αντρέας Βανδουλάκης συγκρούεται με τον πατέρα του για την Αννα.

H Άννα θα φτάσει τελικά στο στόχο της και θα βάλει στεφάνι και μάλιστα με τον πλούσιο Ανδρέα Βανδουλάκη. Ο γάμος είναι αντάξιος του ονόματος της οικογένειας του και η Άννα νιώθει ήδη ότι πέρασε την πόρτα του πλούτου και της άνεσης που πάντα ήθελε. Η ομορφιά της την ημέρα του γάμου, θα θαμπώσει τους πάντες, ενώ ο πατέρας της ο Γιώργης θα την καμαρώνει με δάκρια στα μάτια, αφού αυτή την ώρα θα ήθελε να είναι παρούσα και η Ελένη του.

Ο κόσμος βέβαια σχολιάζει τον πλούσιο Βανδουλάκη που παντρεύτηκε την κόρη του βαρκάρη. Η Άννα πάντως δεν θα μείνει για πολύ ήσυχη. Ο ξάδελφος του άνδρα της, ο Μανώλης, θα έρθει από την Ευρώπη και η καρδιά της θα αρχίσει να χτυπά για εκείνον.

Στο Νησί, ο Κυρίτσης ξεκινά την πειραματική φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα εθελοντών ασθενών. Ο τυφλός πια Κοντομάρης καταλαβαίνει ότι πλησιάζει το τέλος του και παραδίδει στον Παπαδημητρίου τα σκήπτρα. Η Καλλιόπη πάλι έχει αμφιβολίες για το αν πράττει σωστά που κρατά το παιδί της στο νησί χωρίς να είναι άρρωστο.

Την ίδια ώρα, η Ευγενία μετά τον βιασμό της κρύβεται και ο Παπαδημητρίου αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο έχει γίνει. Την ώρα δε που συμβαίνουν όλα αυτά, φτάνουν και τα ανταλλακτικά για την επισκευή της ηλεκτρογεννήτριας και το νησί ετοιμάζεται για τη φωταγώγηση.

Δείτε σκηνές από το νέο επισόδιο στο Νησί:

Διαβάστε το τραγικό τέλος της Άννας στο Νησί, τον συγκλονιστικό θάνατο της Ελένης στο Νησί και δείτε την Άννα από το Νησί γυμνή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.