Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Σήµερα η Σελήνη σε όψη µε τον Ηλιο καιτον Αρη σάς φέρνει αντιµέτωπους µε συναισθηµατικές, οικογενειακές και επαγγελµατικές επαφές που δεν έχετε διευθετήσει ή έχετε διαχειριστεί µε λάθος τρόπο. Αποφύγετε ανώριµες συµπεριφορές και συνειδητοποιήστε πως όσο πιο αποτελεσµατικά και ώριµα κινηθείτε τώρα τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Η θετική όψη της Σελήνης µε τον Αρη και τον Ηλιο ευνοεί σήµερα επαγγελµατικές συζητήσεις που ενδεχοµένως να εµπλέκονται και µε οικογενειακά θέµατα. Η θετική αντιµετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ανθρώπων σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε µπερδεµένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο µε τον οποίο θα βγείτε από αυτές.

Κριός (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)
Εντονη δράση για εσάς τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στονπροσωπικό τοµέα θα έχει ησηµερινή µέρα. Μη µείνετε στην επιφάνεια των πραγµάτων, µιαςκαι τα γεγονότα αυτή την περίοδο χρήζουν βαθιάς διερεύνησης.Αλλαγές και ανατροπές σε κάθε τοµέα χρειάζονται ψύχραιµη αντιµετώπιση και καθόλου βιαστικές κινήσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Προσωπικέςκαι επαγγελµατικές συζητήσεις είναι πολύ πιθανόννα φέρουν στη επιφάνεια ζητήµατα που εδώκαι καιρό ήταν δύσκολο να συζητηθούν, δηµιουργώντας απόσταση, ένταση ή ρήξεις ανάµεσα σε σας και σε κοντινά σας πρόσωπα. ∆ιατηρήστε την ψυχραιµία σας µε τον Ηλιο και τον Αρη σε δύσκοληόψη και µη χάσετε ούτε µια στιγµή τους στόχους σας.

Δίδυµοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Είναι σηµαντικό αυτήν την περίοδο να επαναπροσδιορίσετε πώς ακριβώς σας αφορά να σχετίζεστε µε του άλλους σε κάθε τοµέα και να το ξεκαθαρίσετε στο περιβάλλον σας. Ενασηµαντικό κοινωνικό άνοιγµα και ευκαιρίες στον επαγγελµατικό τοµέα σάς καλούν σε συνεχή κίνηση. Ανταποκριθείτε, δώστε όµως προσοχή σε οικονοµικά ρίσκα και συναισθηµατικές ρήξεις.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
∆ύσκολες συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά θέµατα αλλά και σχέσεις αρχίζουν, και µέσα από αντιπαραθέσεις βρίσκονται και προωθούνται σταδιακά οι λύσεις των προβληµάτων. Το ίδιο ισχύει και σε επαγγελµατικές σχέσεις, στις οποίες εκκρεµούν ζητήµατα που χρειάζονται λογικές και καθόλου συναισθηµατικές κινήσεις.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Αποφύγετε κόντρες και ανταγωνισµούς και βρείτε τρόπους να λειτουργήσετε αρµονικά µε ουσιαστική δύναµη. Η περίοδος ευνοεί το κλείσιµοκύκλων που εκκρεµούν καιχρειάζονται όσο ποτέ κινήσεις ακριβείας µε συνυπολογισµό όλων των παραµέτρων. Ελέγξτε τον παρορµητισµό σας στην οδήγηση και αποφύγετε υπερβολές που µπορεί να σας πισωγυρίσουν.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου)
Είναιη κατάλληλη στιγµή για να µπουν ταθεµέλια που θα σας οδηγήσουν σε µια καλύτερη πορεία στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα. Φροντίστε όµως να είστε σε εγρήγορση. ∆εν είναι πραγµατικέςόλες οι ευκαιρίες πουπαρουσιάζονται. Κάποιες απόαυτές ενέχουν λάθοςπληροφορίες, αλλά και σηµαντικές ελλείψεις.Εξοµαλύνετε ασυµφωνίες µεπρόσωπα της οικογένειας.

Ζυγός (24 Σεπτεµβρίου -23 Οκτωβρίου)
Επαγγελµατικές συζητήσειςαλλά και οικονοµικές συµφωνίες σήµερα µπορούν να εξελιχθούνµε τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είστε σε θέση να παρακάµψετε κρυµµένες παγίδες. Στονσυναισθηµατικό τοµέα,η σχέση µε τον εαυτό σας και τους γύρω σαςαλλάζει θετικά και αυτό διαφοροποιεί υπέρ σας τα γεγονότα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου)
Είστε σε φάση καµπής αυτή την περίοδο και οι εξελίξεις των ζητηµάτων σας θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαχειριστείτε ανατροπές και ψυχολογικές πιέσειςτόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Αποφύγετε τις επιφανειακές αξιολογήσεις και εστιάστε στα αίτια των προβληµάτων. Με τον Αρη σε δύσκολη όψη, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συγκρούσεις.

Τοξότης (23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου)
Με τη Σελήνη και τον Κρόνο στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, η σηµερινή ηµέρα είναι αρκετά ευνοϊκή και σας βοηθά να προχωρήσετε σε εποικοδοµητικές αλλαγές έπειτα από µία περίοδο αναποφασιστικότητας και ασάφειας. Η ηµέρασάς φέρνει σε επαφή µε κοντινά σας πρόσωπα και οι συζητήσεις που κάνετε ξεδιαλύνουν πολλά σηµεία του παρελθόντος.

Αιγόκερως (22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Καταστάσεις τόσο οικογενειακές και συναισθηµατικές όσο και επαγγελµατικές που εδώ και καιρό εκκρεµούν µην αφήνοντάς σας να ηρεµήσετε βγαίνουν σήµερα στο προσκήνιο µε µη ξεκάθαρο τρόπο. Εντοπίστε και αποµονώστε τιςαπό καθετί στο οποίο µπορούν να προκαλέσουν ζηµιά.Μη ρισκάρετε σε καµία περίπτωση στον οικονοµικό τοµέα, ενώ αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν ένταση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!