Ζώδια 2024: Ποια ζώδια θα έχουν δυσκολίες και ποια ευνοούνται το 2024 [video]

Ζώδια 2024: Ποια ζώδια θα έχουν δυσκολίες και ποια ευνοούνται τη νέα χρονιά;

Τις προβλέψεις του για το 2024 έδωσε ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά κάνοντας λόγο για μία επεισοδιακή χρονιά, καθώς μέχρι το 2026 τα πράγματα κινούνται σε δύσκολη τροχιά.

«Από τον Φεβρουάριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2026 διανύουμε μία επεισοδιακή, σκληρή, χρονική περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας τα ουράνια σώματα σχηματίζουν διαδοχικές εισόδους.

Αυτό σημαίνει ότι περνάμε μία μεταβατική περίοδο, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά, οικονομικά, συνεχώς μεταβαλλόμενα γεγονότα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Λεφάκης.

Όπως και φέτος έτσι και τα δύο επόμενα χρόνια έρχονται να τεστάρουν τις αντοχές μας. Καλούμαστε να αναπτύξουμε υπομονή στις δυσκολίες και σύμφωνα με τα λεγόμενα του αστρολόγου θα είναι πολλές.

«Το 2023, το 2024 και το 2025 είναι τρία σκληρά χρόνια…»

«Το 2023, το 2024 και το 2025 είναι τρία σκληρά χρόνια που πρέπει να αναπτύξουμε αντοχή, υπομονή στις δυσκολίες και επιμονή στις επιδιώξεις.

Αυτή η χρονιά είναι σκληρή, είναι η χρονιά του χρήματος και της οικονομίας.

Είναι η χρονιά που θα βοηθήσει ανθρώπους να τονώσουν τη δύναμη, την ισχύ τους, και άλλους θα τους κατατροπώσει. Είναι η χρονιά που στατιστικά θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, η θνησιμότητα και η οικονομική ένδεια».

«Έχουμε τη συνέχιση των δύο εστιών πολέμου στην Ουκρανία, Μέση Ανατολή και ενδεχομένως να δημιουργηθεί και μία τρίτη εστία. Η Αφρική είναι η ήπειρος που θα μας απασχολήσει.

Θα έχουμε επανάληψη των ακραίων φαινομένων που αυτή τη φορά θα ταλαιπωρηθεί ο νομός Βοιωτίας και ο νομός Αττικής».

Τα παρορμητικά ζώδια που απαρτίζονται από τον Κριό, Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο θα εκτεθούν σε ταλαιπωρίες, κινδύνους και ενδεχομένως σε κάποιες απώλειες.

Για τα σταθερά ζώδια που απαρτίζονται από τον Ταύρο, τον Λέων, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο αρχίζει μία περίοδος μεγάλων αλλαγών στη ζωή τους που θα υποχρεωθούν να αλλάξουν τον τρόπο αντιμετώπισης ως προς ανθρώπους και καταστάσεις και ίσως σημαδευτούν από δραματικά ή καθοριστικά γεγονότα,

Τα μεταβλητά ζώδια, ο Δίδυμος, ο Παρθένος, ο Ιχθύς Τοξότης, θα αναγκαστούν να δουλέψουν περισσότερο και να ανεχτούν το γενικότερο κλίμα για να επιβιώσουν ή να φτάσουν τους προορισμούς που έχουν θέσει.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο 2024 στο βίντεο παρακάτω:

Δείτε αναλυτικές προβλέψεις για ζώδια 2024 από τον Κώστα Λεφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!