Ακούστε ολόκληρα τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2011

Διέρρευσαν στο internet ολόκληρα τα τραγούδια της Ελλάδας για τη Eurovision 2011 μία μέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ. Ακούστε ολόκληρα τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2011 και ψηφίστε ποιο προτιμάτε στη μεγάλη δημοσκόπηση-ψηφοφορία-poll του fimes.gr.

Διέρρευσαν ολόκληρα τα τραγούδια της Ελλάδας για τη Eurovision 2011. Το Newsit τα δημοσίευσε θέτοντας σε κίνδυνο την όλη διαδικασία.

Πολλοί αναρωτιούνται αν θα ακυρωθούν τα τραγούδια, όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί της EBU. Παράγοντες της ΕΡΤ όμως διαβεβαιώνουν πως καθώς διέρρευσαν όλα τα τραγούδια -και όχι μερικά από αυτά- δεν τίθεται θέμα ακύρωσης και η παρουσίαση θα γίνει κανονικά.

Την Τρίτη, στις 20:00, η ΝΕΤ πρόβαλλε εκπομπή με την Λένα Αρώνη στην οποία ακούσαμε ολόκληρα τα 6 κομμάτια οπτικοποιημένα. Στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για τη Eurovision 2011 -που πιθανότατα θα γίνει στις 2 Μαρτίου- θα διαγωνιστούν (με σειρά μετάδοσης):

1. Come with me – Κόκκινα Χαλιά

2. It’s all Greek to me – Αντιγόνη Ψυχράμη

3. Watch my dance – Λούκας Γιώρκας

4. I don’t wanna dance – Νίκκη Πόντε

5. Χαμογέλα – Τριημιτόνιο

6. The time is now – Βαλάντω Τρύφωνος

[poll id=”20″]

Δείτε τα βίντεοκλιπ για τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2011, διαβάστε τι θα παρουσιάσει ο Λούκας Γιώρκας στη Eurovision και ποιου κομματιού αντιγραφή είναι το τραγούδι των Τριημιτόνιο στη Eurovision.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.