Ποιο το πραγματικό αλβανικό όνομα της Φουρέιρα [video]

Πολλά έχουν ακουστεί για την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα και αν είναι αλβανίδα. Ποιο το πραγματικό αλβανικό όνομα που αποδίδεται στην Ελένη Φουρέιρα πριν το αλλάξει;

Τους τελευταίους μήνες έντονες είναι οι φήμες οτι η Ελένη Φουρέιρα είναι αλβανίδα, κάτι που η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει παραδεχτεί.

Το Star όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και αποκάλυψε το πραγματικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα πριν το αλλάξει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, το πραγματικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα είναι Εντέλα Φουρεράι και είναι αλβανικό. Οι γονείς της Entela Fourerai φέρονται να λέγονται Kristaq και Marjeta (Χρήστος και Μαριέτα ελληνιστί).

Δείτε βίντεο για το φερόμενο ως πραγματικό αλβανικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα:

Το να κρύβεσαι πάντως είναι ό,τι χειρότερο και ενοχικό. Βγες βρε Ελένη και πες ανοιχτά, είσαι ή δεν είσαι από την Αλβανία; Η Σιντορέλα που το έκανε με γεια της και χαρά της και όλοι την παραδέχονται. Τελικά, τα προβλήματα τα δημιουργούμε μόνοι μας. Εκτός κι αν η αοιδός βολεύεται από τη δημοσιότητα που της χαρίζει το θέμα.

Διαβάστε αν πραγματικά είναι αλβανίδα η Ελένη Φουρέιρα, πώς η αλβανίδα Σιντορέλα νίκησε το Next Top Model και φωτογραφίες της Φουρέιρα πριν-μετά τη μεταμόρφωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.