Η τελική λίστα του Dancing with the Stars. Ξεπατώθηκα

Ονόματα-έκπληξη από όλους τους χώρους κρύβει η λίστα με τους συμμετέχοντες στο Dancing with the Stars 2. Ποιοι θα συμμετέχουν στο Dancing with the Stars φέτος;

Μετά από πολλές συζητήσεις, οι stars είναι έτοιμοι να ανέβουν στην πίστα του Dancing with the stars 2 και να χορέψουν.

Η λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνει λαμπερά ονόματα από όλους τους χώρους εκτός από της πολιτικής, αφού έως τώρα, κανένας πολιτικός δεν δέχτηκε να συμμετέχει στο talent show φοβούμενοι, όπως είπαν, την κριτική. Ποιοι είναι όμως οι αστέρες που θα συμμετέχουν στην πρεμιέρα του Dancing with the Stars την Κυριακή, 20 Μαρτίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες του Dancing with the Stars είναι: Ναταλία Δραγούμη, Αγγελική Ηλιάδη, Γωγώ Μαστροκώστα, Ελεονώρα Μελέτη, Μαριέττα Χρουσαλά, Νατάσα Καλογρίδη.

Από τους άντρες, στο Dancing with the Stars θα είναι: Αργύρης Αγγέλλου, ο πολίστας Αφρουδάκης, Νάσος Γαλακτερός, Γιώργος Γερολυμάτος, Φαίδων Κεφαλέας, Κώστας Μαρτάκης, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Χρανιώτης.

Υπάρχουν και μερικά ακόμα ονόματα που ο ΑΝΤ1 κρατά ως μπαλαντέρ σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αποχωρήσει τελευταία στιγμή.

Εμείς πάντως έχουμε βρει τον αγαπημένο μας. Go Τρύφωνα, ξεπατώσου!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.