Μελέτη: “Προτιμώ τις Γερμανικές τσόντες” [video]

Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον Πέτρο Κωστόπουλο για τις τσόντες του Filmnet. Ποιες προτιμά, τις ιταλικές ή τις Γερμανικές; Δείτε βίντεο με την Ελεονώρα Μελέτη να παραδέχεται οτι βλέπει πορνό.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τα πάντα, το Dancing with thw Stars 2, τον χωρισμό της και τις ερωτικές ταινίες.

Η Ελεονώρα Μελέτη μπήκε στο πλατό υπό τους ήχους του “Living on a prayer” και αρχικά μίλησε για το Dancing with the Stars στο οποίο φέτος θα είναι διαγωνιζόμενη: “Φέτος θέλω να διαφέρω επειδή έμαθα ότι θα είναι πολλές όμορφες κοπέλες στο Dancing”. Επίσης σχολίασε και το τρέιλερ του σόου στο οποίο ο Γιάννης Λάτσιος εντυπωσιάζει με τις χορευτικές του ικανότητες: “Όταν είδα το τρέιλερ στην αρχή πίστεψα, γιατί είμαι και ξανθιά βλέπεις, ότι είναι ο Λάτσιος που κάνει τις φιγούρες και εντυπωσιάστηκα. Ο κύριος Λάτσιος είναι ο καλύτερος, ο πιο όμορφος, ο πιο ικανός από εδώ και πέρα γιατί είναι κριτής μας” είπε χαριτολογώντας.

Όπως εκμηστηρεύτηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο πέρσι είχε δεχθεί πρόταση και είχε αρνηθεί αλλά φέτος είπε το ναι: “Πέρσι το φοβήθηκα λίγο, στην Ελλάδα δεν το είχα δει. Το είχα παρακολουθήσει μόνο στην Ιταλία. Ήθελα να δω πως θα πάει και τελικά φέτος δέχθηκα. Μου άρεσε σαν πρόταση”, ενώ για την πορεία που θα έχει είπε: “Κάτσε να πάμε σε κανα δυο επεισόδια να πούμε ότι κάναμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση και μην γίνουμε ρεζίλι”.

Όπως ήταν φυσικό μίλησε και για τον πρόσφατο χωρισμό της: “Μετά το χωρισμό ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Υπάρχουν αυτές που κλείνονται σπίτι και βάζουν τις πλερέζες. Εγώ δεν είμαι έτσι”, ενώ για το θέμα της ζήλιας είπε: “Δεν ζήλευε ο Γιάννης ή μάλλον δεν έδειχνε ότι ζήλευε. Δεν κοίταγε και ποτέ δεν μου είχε δώσει τέτοιο δικαιωμα. Μπορεί μερικές φορές να ένιωθα εγώ μία ανασφάλεια δικιά μου και να έλαγα την βλακεία μου”.

Για τη στήριξη του κόσμου μετά τον χωρισμό, είπε: “Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα μετά τον χωρισμό. Έπεσε πολύ τόνωση. Συγκλονιστικό. Είναι καταπληκτική αυτή η υποστήριξη που δέχεσαι από τον κόσμο (…) Μακάρι σε όλη σου την ζωή να σε χωρίζουν. Να τον πιάνεις με άλλη γκόμενα, να είναι για τις κλωτσιές, και να βρίσκεις έναν πραγματικό λόγο να χωρίσεις. Γιατί οι άλλοι λόγοι είναι πολύ πιο σοβαροί και πονάνε πολύ πιο πολύ”. Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είπε: “Ένα ζευγάρι που χωρίζει δεν χωρίζει για να τα ξαναβρεί. Δεν είμαι Πυθία”.

Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις τσόντες.

Δείτε βίντεο της Μελέτη για τσόντες-χωρισμό:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.