Η μαϊμού Γκολεμά και η χοντρή Μελέτη [video]

Κακός χαμός στα απόνερα του Dancing with the Stars. Τι είπε η Ντέπυ Γκολεμά για την Ελεονώρα Μελέτη και γιατί η παρουσιάστρια την είπε μαϊμού;

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής για το θόρυβο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα γύρω από τα παραπανίσια κιλά που -υποτίθεται πως- έχει η ίδια και κάποιες άλλες κοπέλες από το Dancing With the Stars.

Η Ελεονώρα Μελέτη ήθελε να κλείσει το θέμα αυτό και είπε για τελευταία φορά την άποψή της: «Χθες, ύστερα απ’ όλα αυτά που ειπώθηκαν στην τηλεόραση, μου έστειλαν μήνυμα πολλές γυναίκες για να μου πουν μπράβο που είχα το θάρρος και μίλησα γι’ αυτό το θέμα. Δεν έχω πρόβλημα με το να γίνεται κριτική στο πρόσωπό μου, ο καθένας έχει τη δική του άποψη και είναι σεβαστή. Αλλά πιστεύω ότι όταν κάποιος κάνει κριτική πρέπει να δέχεται κι εκείνος τη γνώμη του άλλου. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να φτάνουμε στα άκρα και όταν κάποιος είναι πάρα πολύ αδύνατος να λέμε ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, ενώ όταν έχει κάποια παραπάνω κιλά κι έχει γυμνασμένο και υγιές σώμα, να τον θεωρούμε χοντρό; Πρέπει να έχουμε σωστά κριτήρια», είπε η Ελεονώρα.

Τέλος, για το θέμα που έχει προκύψει για το χαρακτηρισμό «ζώον ορθό» που έκανε για γνωστό παρουσιαστή, η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι δεν θέλει να αναφερθεί στο όνομά του, γιατί θεωρεί ότι δεν αξίζει να μιλήσει για εκείνον και ξεκαθάρισε το εξής: «Δεν είναι ο Γιώργος Λιάγκας και είναι επικίνδυνο να εικάζει κάποιος ποιος μπορεί να είναι, όταν δεν είναι σίγουρος γι’ αυτό».

Η Ντέπυ Γκολεμά είχε γράψει στο site της οτι πολλές από τις διαγωνιζόμενες στο Dancing with the Stars είχαν «μπουτάκια τροφαντα» και η Ελεονώρα.. μυγιάστηκε.

Δείτε βίντεο με την κόντρα Γκολεμά-Μελέτη σε περίληψη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.