“Τον πούλο το Alter. Κλείνει το μαγαζί”

Με αυτή την ωμή φράση περιγράφει μεγαλοδημοσιογράφος του Alter την κατάσταση στο κανάλι. Εν τω μεταξύ, τα στελέχη του καναλιού έχουν ήδη αρχίσει να μαζεύουν τα πράγματα στο κανάλι.

«Τον πούλο το ALTER! Δύσκολο να βρει 520 εκατομμύρια ευρώ. Κλείνει το μαγαζί, όπως σας τα έχω πει κατά καιρούς, δεν πήγαινε άλλο. Πλήρωνα και από την τσέπη μου. Πάει και αυτό το μαγαζί. Μας τελείωσε!», είπε ο Γιώργος Τράγκας και με τον δικό του τρόπο «αποχαιρέτησε» το Alter μέσω της ζωντανής του εκπομπής στο Realfm.

Μετά την δήλωση που είχε κάνει τις προάλλες ότι δεν θα ξαναβγεί στο κανάλι του Μπουρναζίου, γιατί «μπαίνει μέσα», αφού πληρώνει από την τσέπη του το ΦΠΑ, τώρα τα είπε πιο ωμά.

«Όπως σας τα έχω πει κατά καιρούς. Δεν πήγαινε άλλο. Πλήρωνα και από την τσέπη μου. Πάει και αυτό το μαγαζί. Μας τελείωσε!», επανέλαβε.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και οι 140 δημοσιογράφοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας καθώς η εργοδοσία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων και προχώρησε μόνο στην καταβολή του δώρου και ενός ποσοστού της τάξης του 20% από έναν και μόνο μισθό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.