Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: στημένη η σχέση τους;

Διάφοροι καλοθελητές υποστηρίζουν οτι η σχέση Ζέτας Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι στημένη. Τι σχολίασε η Ζέτα Μακρυπούλια για τις φήμες οτι ο έρωτας της είναι επικοινωνιακό κόλπο;

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τα πάντα -και τίποτα- σε συνέντευξή της στη Real Life.

«Δεν συγκρίνω ποτέ τις σχέσεις μου. Ζω το τώρα και ονειρεύομαι το αύριο» εξήγησε η παρουσιάστρια του Dancing With the Stars όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τον Μιχάλη από τους πρώην συντρόφους της, ενώ σχετικά με τις πτυχές του εαυτού της που ανακάλυψε μέσα από τον έρωτά της για το γνωστό τραγουδιστή: «Αισθάνομαι κάθε κύτταρό μου ζωντανό! Αντιλαμβάνεσαι από αυτό και μόνο πόσες πτυχές του εαυτού μου έχουν βγει στην επιφάνεια» είπε.

Παρ’ όλα αυτά, η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε: «Κάθε σχέση ζωντανή και όμορφη έχει και τους καβγάδες της. Εμείς ευτυχώς, αλληλοσυμπληρωνόμαστε τόσο ώστε να μην καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο σ’ αυτήν και να περνούν ανώδυνα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν δίστασε να δώσει την απάντησή της σε όσους χαρακτήρισαν τη σχέση Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια επικοινωνιακό κόλπο: «Εσένα, αν σου το έλεγαν για τη δική σου σχέση, δεν θα σε ενοχλούσε; Εκτός και αν πιστεύεις πως όσοι είναι μπροστά από τα φώτα, ό,τι κάνουν στη ζωή τους είναι βάσει σχεδίου. Λοιπόν, για να σου απαντήσω, όχι. Η προσωπική και ερωτική ζωή ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα με το τι ασχολείται, λειτουργεί αυθόρμητα και διαισθητικά. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τους εξηγήσω το αυτονόητο» είπε.

Τέλος, δήλωσε πως «ένα παιδί ολοκληρώνει την ύπαρξή μας και πόσω μάλλον όταν αποτελεί τον καρπό ενός μεγάλου έρωτα και μιας δυνατής σχέσης», και πρόσθεσε σχετικά με το πόσο κοντά βρίσκεται στην απόφαση να γίνει μαμά: «Ανάμεσα στο κοντά και στο μακριά, βρίσκομαι κάπου στη μέση». Όσο για την ιδανική -για την ίδια- πρόταση γάμου, η 32χρονη ηθοποιός εξήγησε: «Είναι αυτή που γίνεται όμορφα, ξαφνικά και ανέλπιστα». Τώρα αν εσείς καταλάβατε κάτι…

Δείτε τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για Αντώνη Ρέμο-Μιχάλη Χατζηγιάννη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.