Σούπερ μάρκετ e-Fresh, ξεπούλημα: Δείτε τα 1.756 προϊόντα που δίνει σε απίστευτες τιμές και προσφορές

Σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr: Δείτε τις νέες προσφορές σε 1.756 προϊόντα. Πραγματικό ξεπούλημα.

Στο μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr αποφάσισαν να «ξεπουλήσουν» αυτή την εβδομάδα και ανακοινώθηκαν τρομερές προσφορές.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να «σπρώξει» μια σειρά από προϊόντα μέσα από το e-fresh.gr σε ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, βάζοντας ειδικές προσφορές, 1+1 δώρο, καθώς και προϊόντα με έκπτωση ως 50%.

Παράλληλα, δίνεται έμφαση και σε προϊόντα από τα γνωστά «καλάθια», τα οποία εμπλουτίστηκαν.

Δείτε τα 1.756 προϊόντα σε προσφορά πριν εξαντληθούν ΕΔΩ:

Σημειώνεται ότι στο e-Fresh.gr οι παραδόσεις γίνονται πολύ άμεσα και συνήθως αυθημερόν με ελάχιστο κόστος παραγγελίας τα 25 ευρώ.



e-Fresh.gr

Η βόλτα στο σούπερ μάρκετ για άλλους είναι διασκέδαση και για άλλους αγγαρεία. Μπορεί να μην είσαι φαν του να περνάς ατελείωτες ώρες μπροστά από τα ράφια, να χάνεσαι στους διαδρόμους ψάχνοντας αυτό που θέλεις, να περιμένεις μετά στην ουρά για το ταμείο και στο αποκορύφωμα, να πρέπει να κουβαλήσεις τα ψώνια σου μέχρι το σπίτι, όμως η εβδομαδιαία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ είναι αναγκαίο κακό. Σωστά; ΛΑΘΟΣ! Γιατί τώρα υπάρχει το e-fresh.gr!

Τι είναι το e-fresh.gr; Μα φυσικά, το μεγαλύτερο και πληρέστερο online supermarket της Αττικής!

Καινοτομία για τη χώρα μας, το e-fresh.gr είναι η απάντηση στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, προσφέροντας τεράστια ποικιλία στα είδη πρώτης ανάγκης και φέρνοντάς τα στην πόρτα σου, απλά με ένα κλικ.

Εξοπλισμένο με όλα τα επώνυμα προϊόντα σε είδη διατροφής και όχι μόνο, αλλά και εξασφαλίζοντας στους πελάτες άρτια και άμεση εξυπηρέτηση αλλά και τις οικονομικότερες προσφορές της αγοράς, το θα γίνει σίγουρα η Νο1 επιλογή σου στα online supermarket.

Δείτε περισσότερες προσφορές και κουπόνια από το σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr:

Διαβάστε εδώ περισσότερες προσφορές σούπερ μάρκετ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.