Επεισόδιο με Κώστα Βαξεβάνη στα διόδια [video]

Επεισόδιο με τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη στα διόδια του Ρίου όταν συνειδητοποίησε ότι οι μπάρες ήταν μπλοκαρισμένες, γεγονός που όπως υποστήριξε είναι παράνομο. Δείτε βίντεο.

Ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να πληρώσει διόδια αλλά οι μπάρες δεν ανέβαιναν υποχρεώνοντας ουσιαστικά ολους τους οδηγούς στην καταβολή των διοδίων. Τελικά ο Κώστας Βαξεβάνης πλήρωσε ωστόσο κατήγγειλε την ενέργεια της Ολυμπίας Οδού και ζήτησε να υποβάλει μήνυση κατά των αρμοδίων.

Ειδικότερα όπως κατέγραψε η κάμερα του Patra Tv, το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στα διόδια του Ρίου όταν ο δημοσιογράφος πήγε να σηκώσει τις μπάρες αρνούμενος να πληρώσει. Τότε διαπίστωσε πως οι μπάρες ήταν μπλοκαρισμένες.

Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε πως από το σύνταγμα απαγορεύεται το μπλοκάρισμα της διέλευσης των εθνικών οδών, ανεξάρτητα με το αν κάποιος θα πληρώσει, μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας. Τελικά ο δημοσιογράφος πλήρωσε αλλά τόνισε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. Στο σημείο βρέθηκε και αστυνομικός.

Παράλληλα σε νέες του δηλώσεις στο MAX FM, ξεκαθάρισε ότι εξαρχής είχε αποφασίσει να μην πληρώσει αντίτιμο διέλευσης στην Πατρών-Κορίνθου, καθώς όπως είπε πρόκειται για ένα δρόμο καρμανιόλα.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι πρόκειται για παράνομη ενέργεια και πως η εταιρεία μπορεί να του κρατήσει τα στοιχεία και να του κάνει αγωγή, αλλά όχι να του εμποδίσει την διέλευση. «Δεν έχουν δικαίωμα να με παρακρατάνε» δήλωσε.

Τέλος διευκρίνισε πως το ζήτημα της μη καταβολής διοδίων δεν εστιάζεται στο ποσό αλλά στο ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος.

Δείτε βίντεο με τον καυγά του Κώστα Βαξεβάνη στα διόδια:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.