Γιατί η Paypal μήνυσε τη Google

H εταιρεία ηλεκτρονικών συναλλαγών Paypal μήνυσε τη Google. Γιατί το Paypal μήνυσε τη δημοφιλή εταιρεία διαδικτυακού λογισμικού;

Αν και η ανακοίνωση έλαβε χώρα μόλις πρόσφατα και η ατμόσφαιρα στην παρουσίαση της υπηρεσίας της Google ήταν ευχάριστη, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, κάτι φαίνεται πως επισκιάζει την επιτυχία της εταιρείας.

Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το PayPal, τη δημοφιλή επιχείρηση, η οποία διευκολύνει τους χρήστες στις διαδικτυακές τους αγορές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το PayPal κατέθεσε μήνυση κατά της Google στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, υποστηρίζοντας πως το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του PayPal OsamaBedier καταχράστηκε τα «μυστικά της επιτυχίας» που είχε λάβει όταν εργαζόταν για το PayPal και τα χρησιμοποίησε για το καλό της νέας εταιρείας του, Google.

H μήνυση επίσης δακτυλοδεικτεί τη StephanieTilenius, επίσης πρώην εργαζόμενη του PayPal και νυν της Google, την οποία κατηγορεί πως παρέβη το συμβόλαιό της κατά τη διάρκεια της πρόσληψης του Bedier από το PayPal στη Google.

To πιο περίεργο στην υπόθεση βέβαια είναι το πόσο «βολική» είναι αυτή η συγκυρία για τo PayPal, τον -πλέον- κύριο ανταγωνιστή της, και τις δικαστικές της κινήσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.