Dancing: Μαρτάκης-Αγγέλου “ξεπάστρεψαν” Ηλιάδη [video]

Μόνο τζέντλεμεν δεν ήταν Αγγέλου-Μαρτάκης στο Dancing with the Stars, καθώς χωρίς κανέναν ενδοιασμό άφησαν την Αγγελική Ηλιάδη εκτός τελικού. Δείτε βίντεο.

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν εκείνη που αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής (05/06) από το Dancing with the Stars. Ετσι, το σόου χορού ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου με τον μεγάλο τελικό στον οποίο θα συμμετέχουν ο Κώστας Μαρτάκης και ο Αργύρης Αγγέλου.

Στον ημιτελικό του παιχνιδιού, ο οποίος προκάλεσε δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις, κυρίως εξαιτίας της παραμονής της Αγγελικής Ηλιάδη, η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, μάλλον μπέρδεψε τον γάμο του William και της Catherine με το πλατό και ντύθηκε… πριγκίπισσα. Εκτός από την τουαλέτα-«τούρτα», η Ζέτα φόρεσε και μίνι… τιάρα από μπριγιάν!

Η τιρκουάζ τουαλέτα της ήταν Vassilis Zoulias, οι γόβες YSL και τα κοσμήματα από τον οίκο Danelian, σχεδιασμένα ειδικά για εκείνη! Κατά τα άλλα, η παρουσιάστρια απευθυνόταν συνεχώς στον κριτή και Διευθυντή προγράμματος του Ant1, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα και όχι με το επίθετό του. Το «κος Λάτσιος» έγινε «Γιάννης» και οικειότητες «έδιναν κι έπαιρναν».

Στιγμές απείρου κάλλους και γέλιου φυσικά χάρισε η στιγμή που ο Αλέξης Κωστάλας θέλοντας να βαθμολογήσει την προσπάθεια του Κώστα Μαρτάκη, μπέρδεψε τις ρακέτες και αντί για 9 που ήθελε να βάλει, έβγαλε την ρακέτα με το νούμερο 2!

Καλεσμένοι του σόου ήταν ο Νίκος Γκάνος, αλλά και το άκρως επιτυχημένο δίδυμο των Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχου από το «Πλάκα Κάνεις», που δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο ροκ εντ ρολ, με αρκετά μεγάλη επιτυχία…

Ετσι, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου, Εμιλυ Ματθαιακάκη, η οποία πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι ήθελε να αποχωρήσει από το σόου εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το Dancing, το παιχνίδι ολοκληρώνεται.

Μάλιστα, ο Αργύρης δεν επιβεβαιώθηκε στις προβλέψεις του ότι ο μεγάλος τελικός θα ήταν γυναικεία υπόθεση, όπως είχε πει, ερωτώμενος για το ποιοι πιστεύει ότι θα συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε τι είπε ο Καπουτζίδης για Αγγέλου στο Dancing.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.