Ποιος ο νικητής του Dancing with the Stars: Μαρτάκης-Αγγέλου

Σαφές προβάδισμα δίνουν τα προγνωστικά στη μάχη Αγγέλου-Μαρτάκη. Ποιος ο νικητής του Dancing with the Stars;

Η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης έφτασε. Κώστας Μαρτάκης-Αργύρης Αγγέλου «μονομαχούν» χορεύοντας στο stage του «Dancing with the stars», προκειμένου να συγκεντρώσουν την καλύτερη βαθμολογία που θα τους χαρίσει την πρωτιά.

Μία θέση που και οι δύο πριν από τρεις μήνες, όταν μπήκαν στη διαδικασία του παιχνιδιού, δεν πίστευαν πως θα μπορούσαν να κατακτήσουν, καθώς εκτιμούσαν πως ο τελικός θα ήταν γυναικεία υπόθεση. Η ανατροπή πάντως δεν άργησε να γίνει, αφού ο ιδρώτας που έχυσαν στα μαθήματα χορού, οι έμπειρες παρτενέρ τους αλλά και η αγάπη του κόσμου τους έφεραν στο να βρεθούν απέναντι… τουλάχιστον στον τελευταίο χορό!

Προς το παρόν, συνεχίζουν τις πρόβες με εντατικούς ρυθμούς και ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα περιγράφοντας τους μώλωπες αλλά και τις μελανιές που έχουν αποκτήσει στο σώμα τους. Και οι δύο είναι χαρούμενοι που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη νίκη, ωστόσο θεωρούν πως η μέχρι τώρα πορεία τους είναι νίκη, ανεξαρτήτως από το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.

Οι δύο πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς του Dancing with the Stars λίγες ώρες πριν από το φινάλε του φιλανθρωπικού show ανοίγουν την καρδιά τους στην «Espresso της Κυριακής» και μας μιλούν για το χορευτικό ταξίδι τους αλλά και για τον τελικό. Αποφεύγουν να κάνουν προβλέψεις, δεσμεύονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και εμείς περιμένουμε απλώς να δούμε τις δηλώσεις τους να γίνονται πράξη on stage!

– Περιμένατε ότι ο τελικός του «Dancing» θα είναι ανδρική υπόθεση; Βγάλατε νοκ-άουτ όλες τις γυναίκες celebrities του show. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;
Αργύρης Αγγέλου: Οχι βεβαίως και από αυτό φαίνεται το πόσο άσχετος είμαι με τα προγνωστικά. Τη μοναδική φορά που τόλμησα να απαντήσω σε σχετική ερώτηση είπαα πως ο τελικός θα είναι γυναικεία υπόθεση. Δεν μπορώ να φανταστώ φυσικά με τίποτα τι είναι αυτό που έκανε τον κόσμο να βγάλει από το παιχνίδι τις γυναίκες. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί. Πέρυσι, ως τηλεθεατής του show μαγευόμουν πολύ από τις διαγωνιζόμενες και θεωρούσα πιο ελκυστική την εικόνα μιας γυναίκας να λικνίζεται. Με δεδομένο αυτό, πίστευα πως και φέτος η θηλυκότητα θα κερδίσει! Νομίζω πως την κατάληξη αυτή δεν μπορούσε να την προβλέψει κανείς.
Κώστας Μαρτάκης: Πίστευα εξαρχής ότι θα είναι γυναικεία υπόθεση ο τελικός. Τα πράγματα και τα γεγονότα οδήγησαν στο να είμαστε δύο άντρες στον τελικό. Νομίζω ότι ήταν θέμα συγκυριών.

– Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε; Πηγαίνετε στον τελικό με διάθεση να πάρετε τη νίκη; Ποια είναι τα δυνατά σας σημεία;
Αργύρης Αγγέλου: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να τερματίσω πρώτος στο show. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ο μεγάλος όγκος δουλειάς που έχουμε, οι χορογραφίες και με χαρά ετοιμάζομαι να πατήσω το πόδι μου στο finale του παιχνιδιού. Ισως είμαι έτσι γιατί με τον Κώστα Μαρτάκη δεθήκαμε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε και με τα μάτια και μάλιστα σε αρκετά πράγματα έχουμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Με τον Κώστα είμαστε κάθε μέρα στα τηλέφωνα και τα μηνύματα και συζητούμε κυρίως πού πονάει ο ένας και πού ο άλλος λόγω των εντατικών προβών. Για μένα νίκη είναι ότι βρίσκομαι στον τελικό και δεν είναι το αποτέλεσμά του. Χαίρομαι πως έπειτα από τόσο αγώνα και ιδρώτα βρίσκομαι στον τελικό, αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μένα και το λέω ειλικρινά!
Κώστας Μαρτάκης: Δεν πίστευα ότι θα φτάσω πότε έως τον τελικό, άρα, νιώθω ήδη νικητής. Πάω με διάθεση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και την καλύτερη παράσταση, μιας και θα είναι η τελευταία. Ο,τι είναι να γίνει ας γίνει… Εδώ και τρεις μήνες απέκτησε διαφορετικό νόημα η ζωή μου… Εζησα πολύ δυνατές στιγμές και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη.

– Εχετε κάποιο παράπονο από την κριτική επιτροπή, αν και στα τελευταία live οι βαθμοί είναι αρκετά καλοί. Ποιον θεωρείτε πιο αυστηρό και ποιος πιστεύετε πως είναι ο πιο ελαστικός;
Αργύρης Αγγέλου: Παράπονο γενικώς δεν έχω από την κριτική επιτροπή. Νομίζω πως μπορεί να είμαι και αυτός που έχει ακούσει συνολικά τα καλύτερα. Θυμάμαι πως σε κάποιο live δεν τους άρεσα και τόσο, ωστόσο αυτό που μου είπαν ήταν πως δεν ήταν και το καλύτερό μου. Χαίρομαι γιατί σε γενικές γραμμές ήταν πολύ θετικά τα σχόλια που άκουγα. Να σας πως ότι χάρηκα ιδιαίτερα το δεκάρι από τον Γιάννη Λάτσιο και, επειδή αυτό άργησε, δεν μπορώ αυτό να του το χρεώσω ως αυστηρότητα. Τον μοναδικό που γνώριζα από την κριτική επιτροπή και πριν από το «Dancing» είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Είχε χορογραφήσει παραστάσεις στις οποίες συμμετείχα και πίστευα πως θα έβλεπε περισσότερο τις αδυναμίες μου, καθώς είχαμε δουλέψει μαζί.
Κώστας Μαρτάκης: Δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν! Οταν ήμουν καλός, με επιβράβευαν και, όταν όχι, με βοηθούσαν να γίνομαι καλύτερος στα επόμενα live.

– Μιλήστε μας για τη σχέση που αναπτύχθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα με την παρτενέρ σας. Η χημεία σε ένα χορευτικό ζευγάρι είναι δυνατό σημείο για την επιτυχία;
Αργύρης Αγγέλου: Αν δεν είχα την Εμιλυ παρτενέρ και δασκάλα, δεν θα έφτανα στον τελικό. Επαιξε καταλυτικό ρόλο και είδε από την αρχή τι μπορώ να κάνω αξιοποιώντας τις δυνατότητές μου στο έπακρο. Παράλληλα, είδε τον τρόπο που χορεύω και αποφάσισε να δουλέψει με αυτόν δημιουργώντας ευφάνταστες χορογραφίες. Το αβαντάζ μας ήταν, νομίζω, πως όλη αυτή η χημεία που διακρίνατε και εσείς υπήρξε από την αρχή και δεν χάσαμε χρόνο για να γνωριστούμε.
Κώστας Μαρτάκης: Βέβαια η χημεία είναι το Α και το Ω. Ευτυχώς, με τη Μαρία δεθήκαμε, ταιριάξαμε, αγαπηθήκαμε! Οι ώρες των προβών είναι απολαυστικές και δημιουργικές… Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος αγάπησε αυτό που παρουσιάζαμε και μας έφτασε τόσο ψηλά!

Θα δεχθείτε να γίνετε κριτής στο «Dancing 3»; Από διαγωνιζόμενος κριτής… όλα είναι πιθανά! Οταν ο πρώτος κύκλος του φιλανθρωπικού show έριχνε αυλαία, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η έμπειρη Γκαλένα Βελίκοβα δεν θα ήταν στην κριτική επιτροπή την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, όταν μάθαμε πως η Ερρικα Πρεζεράκου, νικήτρια του πρώτου «Dancing with the stars», θα έπαιρνε τη θέση της, δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, μέχρι που την είδαμε με τα μάτια μας στις πρώτες εικόνες από το trailer του παιχνιδιού.

Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, ενδεχομένως και ο νικητής του Dancing with the Stars 2 να βρεθεί στην καρέκλα του κριτή. Πάντως, ο Αργύρης Αγγέλου είναι αρνητικός, καθώς θεωρεί πως ο συγκεκριμένος κύκλος γι’ αυτόν έχει κλείσει, σε αντίθεση με τον Κώστα Μαρτάκη που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

– Θα συνεχίσετε τον χορό; Αν κερδίσετε την πρώτη θέση και σας προταθεί η θέση του κριτή, θα δεχθείτε;
Αργύρης Αγγέλου: Δεν θα το συνεχίσω. Τον χορό θα τον ξαναβάλω στη ζωή μου όταν χρειαστεί σε κάποια παράσταση. Το καλοκαίρι στην περιοδεία φυσικά και θα χορέψω. Με την πολύ καλή μου δασκάλα θα κρατήσω επαφή και κάλλιστα μπορούμε να πηγαίνουμε για καφέ! Εχω βρεθεί στο παρελθόν στη θέση του κριτή, τώρα στη θέση του διαγωνιζόμενου, νομίζω πως είναι ένας κύκλος που τώρα κλείνει. Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια θέση και, αν μου προταθεί, δεν θα το σκεφτώ. Το έχω κάνει, αν δεν το είχα κάνει, μπορεί και να το σκεφτόμουν, καθώς θα ήταν κάτι καινούργιο για μένα.
Κώστας Μαρτάκης: Γιατί όχι; Μου αρέσει η τηλεόραση σαν μέσω επικοινωνίας με το κοινό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσω ποτέ το τραγούδι, που είναι η μεγάλη μου αγάπη!

Η σάμπα της Ερρικας και οι άλλες εκπλήξεις. Μπορεί το διαγωνιστικό κομμάτι να είναι ανδρική υπόθεση, οι εκπλήξεις όμως στο αποψινό «Dancing with the stars» θα έχουν άρωμα γυναίκας. Η γοητευτική Ερρικα Πρεζεράκου θα κατέβει από το βάθρο της κριτικής επιτροπής, θα ξαναβάλει τα παπούτσια του χορού και θα θυμηθεί για λίγο την περσινή χρονιά.

Στη σκηνή θα λικνιστεί στον ρυθμό της σάμπας ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο στο παιχνίδι. Δεν θα είναι πάντως η μοναδική εκρηκτική παρουσία στο φινάλε του show. Η Καλομοίρα αλλά και η Ηβη Αδάμου θα χορέψουν στον μεγάλο τελικό και θα τραγουδήσουν τα καινούργια τραγούδια τους.

Κατά τα άλλα, τα ζευγάρια που πέρασαν από το παιχνίδι θα επιστρέψουν στη σκηνή με χορογραφίες που αγάπησαν! Ο Νάσος Γαλακτερός με την μπάλα του μπάσκετ και έχοντας πάντα στο πλευρό του την Αννα θα μας χαρίσει ένα τζάιβ, επιλογή και της Ελεονώρας Μελέτη και του Ηλία.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος με τη Φωτεινή θα επιμείνουν σε ένα αισθησιακό ταγκό υπό τους ήχους του «Scent of a woman», ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Κλώντια-Αννα θα κινηθούν σε ρυθμούς πάσο ντόμπλε. Από την πλευρά της, η Ναταλία Δραγούμη θα παρουσιάσει με τον παρτενέρ της τη δυναμική freestyle χορογραφία που είχαμε δει στο τραγούδι το «Φιλί της ζωής».

Τα προγνωστικά πάντως δίνουν προβάδισμα στον Αργύρη Αγγέλου που έχει έρθει πρώτος σε όλες τις τελευταίες ψηφοφορίες του κοινού και δείχνει έτοιμος να στεφθεί νικητής του Dancing with the Stars.

Διαβάστε τι είπε ο Καπουντζίδης για Αγγέλου και Dancing.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.