Παπαρίζου-Μαυρίδης: γιατί χώρισαν μετά από 12 χρόνια

Πώς έφτασαν Έλενα Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδης στον επεισοδιακό χωρισμό; Τι θα γίνει με την κοινή περιουσία του ζευγαριού;

Απ’ ό,τι φαίνεται, ήταν προδιαγραμμένο: Ελενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης τραβούν χωριστούς δρόμους, με την τραγουδίστρια να μπαίνει στην οδυνηρή διαδικασία να μαζέψει όλα τα προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι τους.

Σάββατο βράδυ και η Ελενα ζει πλέον τις δύσκολες στιγμές μιας σχέσης που ζήλευαν πολλοί. Επεσε αυλαία στην πολύχρονη και πολυσυζητημένη σχέση της Ελενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη. Υστερα από δώδεκα χρόνια το ζευγάρι, που παρά τον διακαή του πόθο δεν κατάφερε να χορέψει τον χορό του Ησαΐα, τράβηξε χωριστούς δρόμους, ενώ και η τελευταία ελπίδα για επανασύνδεσή τους όλα δείχνουν ότι έσβησε.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η πανέμορφη Ελενα Παπαρίζου μάζεψε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα και εγκατέλειψε το σπίτι στη Γλυφάδα που όλα αυτά τα χρόνια στέγασε τον έρωτά της με τον Τόνυ. Μάλιστα οι δυο τους απευθύνθηκαν και σε μεσιτικό γραφείο της περιοχής προκειμένου να πουλήσουν το σπίτι, αφού το είχαν αγοράσει από κοινού.

Ο χωρισμός Παπαρίζου-Μαυρίδη δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, αφού είχαν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους το τελευταίο διάστημα, κάτι που γνώριζαν καλά οι δικοί τους άνθρωποι. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους εμφανίστηκαν τον χειμώνα και για μεγάλο διάστημα ζούσαν σαν δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός τους.

Τον τελευταίο καιρό, Έλενα Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδης δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλο ερωτικά, παρά μόνο σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι. Ωστόσο πάντα η Ελενα συμβουλευόταν τον Τόνυ για τα καλλιτεχνικά της, αφού ήταν και ο μάνατζέρ της και με αυτή του την ιδιότητα της είχε σταθεί πάρα πολύ από το ξεκίνημά της.

Το 2004 έδωσαν πιο επίσημο ύφος στη σχέση τους και πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Μάλιστα ο Τόνυ ακολούθησε τον πατροπαράδοτο τρόπο. Πήρε μια ανθοδέσμη και πήγε και ζήτησε την Ελενα από τους γονείς της στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Επειδή τους συνέδεε βαθιά αγάπη, αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Η Ελενα Παπαρίζου έφυγε για τη Σουηδία, όπου έλειψε τους τελευταίους δυόμισι μήνες και ο Τόνυ έμεινε μόνος εδώ. Με την επιστροφή της η Ελενα τα πήρε όλα κι έφυγε.

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη στην τραγουδίστρια μέσα από την εκπομπή της: «Οσο παράξενο κι αν ακούγεται, Ελενάκι μου, τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Για τους άντρες θεωρώ ότι ένας χωρισμός είναι πιο δύσκολος, γιατί εκείνοι είναι πιο ανασφαλείς…»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.