Δύσκολες ώρες για το Γιώργο Λύρα

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λύρας σύζυγος Πέγκυς Ζήνα. Τί ήταν αυτό που φόβισε το ζευγάρι Ζήνα-Λύρα;

Το ζευγάρι Ζήνα-Λύρα, ενώ απολάμβανε τις διακοπές τους με σκάφος στην Επίδαυρο, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα, καθώς ο 54χρονος μάνατζερ, Γιώργος Λύρας αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος.

Ο Γιώργος Λύρας διατήρησε την ψυχραιμία του, για να μην τρομοκρατήσει την Πέγκυ Ζήνα που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συμφώνησαν να γυρίσουν αμέσως στην πρωτεύουσα για να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το διάσημο ζευγάρι Ζήνα-Λύρας πήγε μαζί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών για τις απαραίτητες εξετάσεις. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Γιώργος Λύρας έπρεπε να υποβληθεί το συντομότερο σε χειρουργική επέμβαση παράκαμψης των στεφανιαίων αρτηριών (by-pass).

Έφτασαν πάλι μαζί στην ιδιωτική κλινική προκειμένου ο Γιώργος Λύρας να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση μέχρι την ημέρα που θα γίνει η εγχείρηση. Οι γιατροί πάντως ήταν άκρως καθησυχαστικοί καθώς ο Γιώργος Λύρας αντέδρασε άμεσα μόλις ένιωσε ενοχλήσεις, σε αντίθετη περίπτωση υπήρχε ο κίνδυνος εμφράγματος.

Διαβάστε για την εγκυμοσύνη Πέγκυς Ζήνα και δείτε τα καυτά φιλιά εγκύου Πέγκυς Ζήνα Γιώργου Λύρα σε σκάφος

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.