Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: καυτά αυθόρμητα φιλιά [φωτο]

Καυτά -εντελώς αυθόρμητα- φιλιά αντάλλαξαν Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια στην Πάρο. Δείτε τις φωτογραφίες των παπαράτσι που τυχαία τους “συνέλαβαν”.

«Σιρόπια» γέμισε η παραλία στην Πάρο, καθώς Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το πάθος τους στο νησί όπου έγινε η γνωριμία τους.

Τι να πει κανείς; Για τις αγκαλιές στο νερό και στην άμμο; Για τα φιλιά στο στόμα; Για τα χάδια; Έρωτας παιδί μου, έρωτας!

Όπως διαβάζουμε και βλέπουμε στο περιοδικό «Hello», Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια ζουν το φετινό καλοκαίρι όλο έρωτα και ξεγνοιασιά. Να φανταστείτε, δεν απαθανατίστηκαν σε καμιά πολυσύχναστη παραλία ή αραχτοί σε χλιδάτες ξαπλώστρες… όοοχι! Κάπου απόμερα πήγαν τα παιδιά, με μαύρο μαγιό αμφότεροι, άπλωσαν και οι δύο από μια κίτρινη πετσέτα στην άμμο, άνοιξαν και την λευκή ομπρέλα τους και.. αυτά είναι!

Δώστου να βουτάνε στα γαλανά νερά και να φιλιούνται, δώστου να κάνουν ηλιοθεραπεία και να φιλιούνται, δώστου να αλείφονται αντηλιακό και να φιλιούνται… Αχ! Σταματημό δεν είχαν οι τρυφερές περιπτύξεις του Χατζηγιάννη με τη Μακρυπούλια.

Και επειδή το ζευγάρι θέλει απλά να απολαύσει τον έρωτά του, δεν παρέλειψε να φάει και λίγο καρπουζάκι για να δροσιστεί.

Δείτε τα καυτά φιλιά Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια στην παραλία:

Διαβάστε τι απάντησε ο Χατζηγιάννης στις φήμες οτι έχει τη Μακρυπούλια για βιτρίνα και τα καυτά φιλιά Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια τυχαία μπροστά σε παπαράτσι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.