Μυστικά της Εδέμ: συγκλονιστικές εξελίξεις, συνέχεια, τέλος

Συγκλονιστικές εξελίξεις στον 4ο κύκλο στα Μυστικά της Εδέμ. Τι θα γίνει με τους βασικούς πρωταγωνιστές και με νέους-ήρωες έκπληξη;

Ένας μυστηριώδης άντρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα «Μυστικά της Εδέμ» την νέα σεζόν. Ποιός είναι αυτός; Ο πατέρας του Λουκά και της Εριέτας.

Ο μυστηριώδης άντρας λοιπόν θα αποκαλύψει στην Νταίζη πως ο Πέτρος Ρούσσος της έχει φάει πολλά λεφτά και αυτή θα γίνει «σκύλα» και θα θελήσει να τον εκδικηθεί. Δεν του έφταναν του Πέτρου οι βαρύτατες κατηγορίες της Νταίζης, θα αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας το οποίο θα τον στείλει στο νοσοκομείο.

Η Εριέττα, στον 4ο κύκλο στα Μυστικά της Εδέμ, θα μάθει πως ο μυστηριώδης άντρας είναι ο πατέρας της όμως το χαμόγελό της θα παγώσει αφού η Μελίτα, που είναι και η μεγαλύτερη αντίζηλος της, θα της ακυρώσει το άλλοθι. Πριν όμως βρεθεί στη φυλακή η Εριέττα θα βρίσει τη Μελίτα και θα της πει κατάμουτρα κάποιες αλήθειες.

Τώρα όσον αφορά την κακιά της υπόθεσης, δηλαδή τη Νταίζη, θα πάει στο Χρήστο με σκοπό να τον σκοτώσει.Μπορεί στο φινάλε που είδαμε, η Νταίζη να σημάδεψε με όπλο τον Χρήστο αλλά τελικά δε θα τραβήξει τη σκανδάλη. Ο Χρήστος της λέει ότι τα έκανε όλα για εκείνη και ότι αν ήθελε τα διαμάντια θα τα είχε πάρει και θα είχε εξαφανιστεί.

Η Νταίζη δεν τον πυροβολεί αλλά ούτε και τον πιστεύει. Και εκεί που είναι μπερδεμένη έρχεται και ένα άλλο «χτύπημα»: στα χέρια της φθάνει ένας περίεργος φάκελος που θα περιέχει γράμμα από τον πατέρα της, τον Λύτρα, με το οποίο θα την ενημερώνει για 2 πολύ σοβαρά πράγματα.

Το ένα είναι ότι ο Λύτρας της άφησε, στον Πέτρο Ρούσσο (που εμπιστευόταν όσο κανέναν) πολύτιμους λίθους και το άλλο ότι προσπάθησε να βρεθεί κοντά της όταν ήταν μικρή αλλά δε του το επέτρεπε η Αντιγόνη.

Στη συνέχεια, ο Διονύσης Αραβαντινός ( τον υποδύεται ο Γιώργος Κυρίτσης) – ο πατέρας της Εριέτας (Μάντυ Λάμπου) και του Λουκά( Παναγιώτης Πετράκης) που θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια στην αρχή της σεζόν για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Είναι αποφασισμένος να προστατέψει τα παιδιά του.

Επίσης, είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει το φοβερό δίδυμο στη φυλακή. Πρώτα θα καταστρέψει την Αντιγόνη και στη συνέχεια τον Ρούσσο.

Οι εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ θα είναι καταιγιστικές, καθώς την ώρα που η Μελίτα (Χρύσα Παπά) θα τρελαθεί χάνοντας τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) που πλέον είναι με την Εριέττα, εκείνος θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Ο Πέτρος είναι δύσκολα -έχοντας πάθει έμφραγμα- αλλά δεν πεθαίνει. Βλέποντας τον σε αυτή την κατάσταση, η Μελίτα παίρνει την απόφαση να εκδικηθεί τον Στέφανο και κυρίως την Εριέττα.

«Πατά» στο ότι βρέθηκαν εκεί όταν αυτός έπαθε έμφραγμα και πηγαίνοντας στην Αστυνομία και παίρνοντας πίσω όσα είχε πει, ότι δηλαδή οι δυό τους ήταν στο σπίτι της Εριέττας όταν δολοφονήθηκε η Άννα.

Ούτε ζωγραφιστή δε θέλει να βλέπει τη μητέρα της η Μαρίλια. Δεν ξέρει πως ό,τι έκανε εκείνη το έκανε για να τη βοηθήσει και έτσι θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει θέλοντας να ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω της. Όμως, στο τέλος των Μυστικών της Εδέμ, η Εύα καταφέρνει να βάλει φυλακή τον άντρα που είχε μπλέξει η Μαρίλια. Η Εύα παντρεύεται με τον Λευτέρη και αποκτούν παιδί.

Τα γυρίσματα της σειράς τελείωσαν, χωρίς κανένας από τους συντελεστές να έχεια αποκαλύψει τι θα γίνει στο τέλος των Μυστικών της Εδέμ. Οι εξελίξεις, πάντως, αναμένονται συγκλονιστικές.

Διαβάστε, γιατί αποχωρεί η Έλενα Ακρίτα από τα Μυστικά της Εδέμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.