Μαρτάκης: Για ποια κοπέλα χτύπησε τατουάζ [video]

Ποιά η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Κώστα Μαρτάκη και έκανε τατουάζ το όνομά της στο μπράτσο του. Δείτε το βίντεο με το καινούριο τατουάζ του Κώστα Μαρτάκη.

Μπορεί να λέει και ξαναλέει πως γυναίκα στη ζωή του δεν υπάρχει, ωστόσο, ο Κώστας Μαρτάκης «χτύπησε» τατουάζ με το όνομα του κοριτσιού που του έχει κλέψει την καρδιά.

Το τατουάζ του Κώστα Μαρτάκη αποκαλύφθηκε στο στούντιο όπου πήγε για να ηχογραφήσει το νέο του τραγούδι, «Η Αγκαλιά Μου».

Στο μπράτσο λοιπόν του Κώστα Μαρτάκη, λίγο πιο πάνω από τον αγκώνα, φιγουράρει πλέον το λατινικό γράμμα C που αντιπροσωπεύει την γυναίκα με την οποία έχει ξετρελαθεί τους τελευταίους 10 μήνες.

Ο λόγος για την ανιψιά του Κώστα Μαρτάκη, η κορούλα της αδερφής του, στην οποία ο τραγουδιστής δεν κρύβει την αδυναμία του.

Εξάλλου, στο ίδιο χέρι ο Κώστας Μαρτάκης έχει «χτυπήσει» τα ονόματα όλης του της οικογένειας, για την οποία έχει δηλώσει πολλάκις πως είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει.

Δείτε το βίντεο με το καινούριο τατουάζ του Κώστα Μαρτάκη:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7rBygYf-naY#!

Διαβάστε τι είπε ο Κώστας Μαρτάκης για gay και σεξουαλικές προτιμήσεις και δείτε σέξι φωτογραφίες Μαρτάκη-Φουρέιρα μαζί στην πισίνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.