Άγριος καβγάς στη Βουλή με χυδαίες εκφράσεις

Λόγια του πεζοδρομείου για βουλευτές μέσα στη Βουλή. Ποιοί δυο βουλευτές συμμετείχαν στον καβγά με βρισιές.

Πρωταγωνιστές του καβγά μέσα στο καφενείο της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης και ο συνάδελφός του του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Αναλυτικά, όταν ο Αστέριος Ροντούλης εμφανίστηκε στο καφενείο, παρέα με τους Παύλο Μαρκάκη και Αγγελο Κολοκοτρώνη, τον περίμενε ο Νίκος Τσώνης ο οποίος ήταν εξοργισμένος για τα περί «γομαριών».

Αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας: «Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. Άντε γαμ..σου. Όπου σε βρίσκω θα σε γαμ..ω. Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε πλακώσω», είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Οι ΤσώνηςΡαντούλης θα είχαν πιαστεί στα χέρια αν δεν επενέβαινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης που τους είπε: «Σας παρακαλώ κύριοι. Ηρεμήστε. Το θέμα είναι θεσμικό και όχι προσωπικό».

«Προσωπικό είναι», επέμεινε ο Νίκος Τσώνης, ενώ ο Αστέριος Ροντούλης ακούστηκε και αυτός να απαντά στα «γαλλικά». Το επεισόδιο έληξε λίγα λεπτά αργότερα αλλά όλοι περιμένουν μια νέα έκρηξη καθώς το κλίμα στην Βουλή είναι τεταμένο.

Διαβάστε τις χυδαίες βρισιές του Μεϊμαράκη μέσα στη Βουλή και πως δέχτηκε επίθεση ο Νίκος Τσώνης με αυγά και γιαούρτια από αγανακτισμένους πολίτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.