Φαήλος Κρανιδιώτης: τσιράκι-αγωνιστής του Κολωνακίου;

Έξαλλος ο Φαήλος Κρανιδιώτης με την άηθη επίθεση που δέχτηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι εκνεύρισε τον Φαήλο Κρανιδιώτη;

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απαντά στις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και εξαπολύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του μιλώντας για πορφυρογέννητους, Siemens και Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Φαήλου Κρανιδιώτη, κάνοντας λόγο για όψιμο Νεοδημοκράτη, που προκαλεί διχασμό, αντί σύνθεση στο κόμμα.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του Φαήλου Κρανιδιώτη, πιστού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά έχει ως εξής:

«Το ποια είναι η πλειοψηφία της λαϊκής πατριωτικής μας βάσης το απέδειξε η 29 Νοεμβρίου 2009 και η συντριπτική νίκη του Αντώνη Σαμαρά. Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν, όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000.»

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι «οποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική. Ηταν και είναι για την εθνικά πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος. Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του.»

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατέληξε στην απάντησή του ότι «Εγώ πάντως στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται».

Διαβάστε τις απαράδεκτες φήμες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπαογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.