Γωγώ Φαρμάκη: ποιες οι συνθήκες του πυροβολισμού

Ποιος πυροβόλησε και γιατί, τη Γωγώ Φαρμάκη; Ποιο το βιογραφικό της νεαρής άτυχης κοπέλας, αδερφής της Όλγας Φαρμάκη;

Η 25χρονη Γωγώ Φαρμάκη, η αδελφή της διάσημου μοντέλου Όλγας Φαρμάκη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς χθες τραυματίστηκε στο πόδι της από σφαίρα. Ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της χαρακτηρίζουν όμως ακόμη κρίσιμη την κατάστασή της.

Την αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, πυροβόλησε και τραυμάτισε σήμερα το πρωί ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, σε διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, όλα οφείλονται στην κακιά στιγμή, καθώς την ώρα που κάθονταν στο σπίτι, ο επιχειρηματίας έβγαλε το όπλο που είχε και για άγνωστους λόγους εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και να βρει τη νεαρή κοπέλα στο πόδι.

Η ιστορία του τραυματισμού της από πυροβολισμό ενός όπλου, συγκλόνισε χθες την εγχώρια showbiz, αλλά και την κοινή γνώμη.

Η Γωγώ Φαρμάκη αν και πολύ όμορφη αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το μόντελινγκ όπως η αδελφή της, αλλά με την υποκριτική, βέβαια τις έχουν επανειλημένα προείνει να κάνει φωτογραφήσεις (ακόμα και γυμνές) ενώ έχει φωτογραφηθεί παρέα με την αδελφή της για τις ανάγκες καμπάνιας κατά του AIDS.

Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι ο κινηματογράφος, το θέατρο και η τηλεόραση και κάποιοι ίσως την θυμούνται από την εμφάνισή της ως Φιλιώ στην Ζωή της Άλλης, που στην ουσία ήταν το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Γωγώς Φαρμάκη. Η ίδια σε μια πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία καθώς είχε εμφανιστεί στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη την οποία όπως είπε θαύμαζε από μικρή.

Η Γωγώ Φαρμάκη μεγάλωσε μαζί με την αδελφή της Όλγα και τους δυο αδελφούς τους Κώστα και Μανούσο στο Αγρίνιο και από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός. Οι πρώτοι της ρόλοι ήταν με την θεατρική ομάδα του Αγρινίου, ενώ το 2005 συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία του Μίνωα Νικολακάκη Το Δώρο με τους Θάλεια Ματίκα και Γεράσιμο Γεννατά.

Σειρά είχε η τηλεόραση και μικρά περάσματα από σειρές όπως τα «Ποιος Μας Πιάνει», «Το Σόι μου Μέσα» και φυσικά «Η Ζωή της Άλλης»

Διαβάστε για τις δύσκολες ώρες της Όλγας Φαρμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.