Γιατί τα ‘χωσε ο Κανάκης στον ANT1 [video]

Γιατί τα ‘χωσε ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ1; Δείτε το βίντεο με τον Αντώνη Κανάκη έξαλλο στο “Ράδιο Αρβύλα”.

Έξαλλος έγινε ο Αντώνης Κανάκης με τον AΝΤ1. O λόγος; Διέκοψαν τη ροή της εκπομπής του “Ράδιο Αρβύλα” προκειμένου να μεταδοθεί έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

Ο παρουσιαστής όμως προειδοποίησε «Μην πάμε σε διαφημίσεις παιδιά. Πάμε σε έκτακτο και μετά επιστρέφουμε…» Το έκτακτο όμως τελείωσε και δεν επέστρεψαν, αλλά πήγαν σε διαφημίσεις.

Όταν όμως οι «Αρβύλες» επέστρεψαν, φανερά ενοχλημένοι με αυτό που είχε γίνει, κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και δεν έβγαζαν άχνα.

Το λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης και είπε «έχουμε περισσότερη όρεξη να ακούσουμε μουσική έτσι όπως τα έχει κάνει ο AΝΤ1 και πολύ σωστά ένας τηλεθεατής είπε πως επειδή οι συνεννοήσεις σε αυτήν τη χώρα είναι σαν και αυτή που μόλις παρακολουθήσατε, γι’ αυτό ζητά έγγραφες εγγυήσεις ο Γιούνκερ και οι υπόλοιποι. Γιατί κι εμείς έπρεπε να ζητήσουμε έγγραφες εγγυήσεις ότι θα είναι ένα έκτακτo δελτίο ειδήσεων και όχι ένα διαφημιστικό break. Αλλά ως δια μαγείας το έκτακτo δελτίο ειδήσεων εξελίχθηκε σε διαφημιστικό break διάρκειας έξι λεπτών. Μπράβο».

Στη συνέχεια ακολούθησαν χειροκροτήματα αποδοκιμασίας στο κανάλι τους και πληροφορήθηκαν ότι θα «πάνε» μέχρι τις 00:30. «Μπράβο μεγαλοψυχία..», σχολίασαν, ενώ την «είπαν» για δεύτερη φορά στον AΝΤ1 επειδή το δελτίο ειδήσεων της Κυριακής έβγαλε φάσα που έλεγε ότι σε λίγο ξεκινά το Dancing on Ice.

Δείτε το βίντεο με τον Αντώνη Κανάκη να τα ‘χώνει στον ΑΝΤ1.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qqv17JLSonM

Διαβάστε την αλήθεια για την κόντρα Αντώνη Κανάκη με ANT1.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.