Απεργία πείνας ενάντια στο δημοψήφισμα ξεκίνησε ο Σαμαράς

Ο Σαμαράς τήρησε τη δέσμευσή του να αποτρέψει την ολέθρια εξέλιξη του δημοψηφίσματος και τα «εκβιαστικά διλήμματα» με κάθε μέσο.

Σε ακραία μέσα, που αγγίζουν σύμφωνα με «κύκλους» τα όρια της Συνταγματικής Εκτροπής, κατέφυγε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ Αντώνης Σαμαράς, για να εμποδίσει την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος.

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα δοκίμασε να χτυπήσει στο πόδι νευρικά και με ξεκάθαρη δυσαρέσκεια τον φάκελο που κάνει ότι δήθεν κουβαλάει πάντα μαζί του, στη συνέχεια έστησε τη σκηνή του στο πίσω προαύλιο του Κοινοβουλίου και ξεκίνησε απεργία πείνας.

Ήδη ο κ Σαμαράς, συμπληρώνει δύο 24ωρα χωρίς τροφή. Δηλαδή, χρονικό διάστημα που ως γνωστόν για τα μέλη της «λαϊκής δεξιάς» μετράει σε χρόνια σκύλου, δηλαδή στο 7πλάσιο.

Κοντά στον κ Σαμαρά, για συμπαράσταση, βρίσκεται συνέχεια ο υπεύθυνος Τύπου του κόμματος, κ Μιχελάκης, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει στη σκληρή αλλά δίκαιη δοκιμασία που τον περιμένει.

Σύμφωνα πάντως με κύκλους που πρόσκεινται φιλικά προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. η επόμενη κίνησή του θα είναι να αυτοπυρποληθεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τους κινδύνους των δημοψηφισμάτων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.