Χωρισμός Τζιόβα-Παπουτσάκη: πώς την κεράτωσε

Ποιος αποκάλυψε οτι ο Ορέστης Τζιόβας απάτησε την Κατερίνα Παπαουτσάκη, γι’ αυτό και χώρισαν; Τι λέει ο Τζιόβας για το χωρισμό με την Παπουτσάκη;

Μια αποκάλυψη σχετικά με τους λόγους του χωρισμού Ορέστη Τζιόβα-Κατερίνας Παπουτσάκη έκανε η Χριστίνα Πολίτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1». Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Ορέστης Τζιόβας παραδέχτηκε σε συνέντευξη του οτι «αυτός φταίει για το χωρισμό με την Παπουτσάκη».

«Έχεις μια φίλη, μια κοπέλα που έχετε ένα μαγαζί μαζί» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον Χρήστο Φερεντίνο, o ο οποίος έχει ανοίξει μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη το μπαρ «Nueva Trova» στο Μοναστηράκι. «Άκουσα κάτι και θέλω να το πούμε εδώ, στο τραπέζι» συνέχισε η Χριστίνα Πολίτη, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε: «Πρόσεχε τι θα πεις».

«Εγώ άκουσα ότι, ενώ αυτή η κοπέλα φαίνεται ότι όλο αυτή βρίσκει κάποιον άλλο, απίστησε το ταίρι της» εξήγησε η Χριστίνα Πολίτη, και με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ρωτάει αν όντως αναφέρεται στην Κατερίνα Παπουτσάκη, πρόσθεσε:

«Εγώ ξέρω ότι εκείνος έκανε την απιστία, γι’ αυτό χώρισαν. Ενώ όλοι καταλογίζουν στην Κατερίνα ότι αμέσως βρήκε κάποιον και αντικατέστησε τον Ορέστη, εγώ άκουσα ότι ο Τζιόβας ήταν αυτός που έκανε την “κουτσουκέλα”».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Φερεντίνος, αν και αρχικά δεν φάνηκε να θέλει να μιλήσει για το θέμα, στη συνέχεια σχολίασε: «Ο Ορέστης Τζιόβας περνάει το δικό του ζόρι. Αυτό έχω να πω εγώ. Όταν ευθύνεσαι και έχεις λερωμένη τη φωλιά σου -το έχω πάθει κι εγώ αυτό σε χωρισμούς- όταν φταις, περνάς μεγαλύτερη δυσκολία».

«Άρα φταίει! Το είπες!» φώναξε η Σίσσυ Χρηστίδου, και ο συμπαρουσιαστής της απάντησε: «Το ρεπορτάζ το λέει και νομίζω ότι και ο ίδιος, αν τον ρωτήσουμε, αυτό θα πει».

Διαβάστε γιατί χώρισαν Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης, δείτε το γλωσσόφιλο Τζιόβα-Παπουτσάκη και την Κατερίνα Παπουτσάκη γυμνή στην παραλία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.