Λιάνα Κανέλλη: “Έτσι αγόρασα τη βίλα στην Εκάλη”

Πώς εξήγησε η Λιάνα Κανέλλη την αγορά του σπιτιού της στην Εκάλη; Πόσα χρήματα έδωσε για να το αγοράσει και πότε;

Σε συνέντευξη της στο CRASH, η Λιάνα Κανέλλη εξηγεί πώς βρέθηκε με σπίτι στην Εκάλη.

Η Λιάνα Κανέλλη δίνει εξηγήσεις για την αγορά του σπιτιού της παραθέτοντας στοιχεία από την σύγχρονη ιστορία αλλά και την μυθολογία.

“Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου , που… ήθελε να μετακομίσει.Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα”, λέει η Λιάνα Κανέλλη στη συνέντευξη της, για να συνεχίσει ακόμα πιο αναλυτικά.

“Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη;” αναρωτιέται. “Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;” και για να ολοκληρώσει την σκέψη της, γύρω από τον τόπο διαμονής της, επικαλούμενη και την ελληνική μυθολογία!

“Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός” καταλήγει η βουλευτής του ΚΚΕ, προσπαθώντας μάλλον να μας πείσει πως η Εκάλη είναι ακόμα, η περιοχή με την καλύβα της γριούλας.

Δείτε το γιαούρτωμα της Λιάνας Κανέλλη και την παράσταση της Κανέλλη με καρβέλι στη Βουλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

16 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ?

  2. από τη μία λέω “δουλεμένα τα ‘χει, δεν τα κλεψε ας τα κάνει ό,τι γουστάρει” σάμπως όλοι μας δε θα τα ρίχναμε όπου κάνουμε κέφι αν τα είχαμε;

    παίζει ρόλο εδώ η τιμιότητα της γυναίκας του Καίσαρα; απότι φαίνεται, εργάζεται και πληρώνεται κανονικά η κοπέλα γερή να ναι, εκδίδει περιοδικά, παίρνει και τη βουλευτική αποζημίωση με τα έξτρα- δεν ξέρω τι γίνεται με τα δικά της ασυμβίβαστα αλλά εμπάσει περιπτώσει, λιάνα είναι αυτή, λογικά θα τη βρήκε τη λύση.

    από την άλλη λέω 90 μύρια δρχ μας κάνει στο περίπου 270 χιλιάρικα με τα οποία δεν έπαιρνες 120αρι διαμέρισμα νεόδμητης στο κέντρο πριν λίγα χρονάκια πολλώ δε μάλλον βίλα στην Εκάλη. Λογικά, για να θυμάται η λιάνα δραχμές, θα πήρε το δάνειο προ ευρώ, αλλά ακόμα και τότε η Εκάλη ήταν απλησίαστη. Έπεσε στην περίπτωση; έκοψε μισό δις η συμμαθήτρια της μάνας της, επειδή κάθονταν στο ίδιο θρανίο; δεν ξέρω.. το θέμα είναι ότι συνειρμικά η βίλα στην Εκάλη σημαίνει βιομήχανος, μεγαλοεκδότης,εισαγωγαί- εξαγωγαί κλπ που με τη σειρά τους σημαίνουν διαπλοκή, μίζες, ημέτεροι, ανισότητες, εύκολα δάνεια, ακόμη πιο εύκολες δόσεις κλπ. κι επειδή στις απλουστεύσεις οι έλληνες είμαστε άσσοι -όχι τυχαία-κι επειδή η λιάνα εδώ μεγάλωσε και κατέχει τον ελληνικό παλμό, καλό θα ήταν να το είχε λάβει υπόψη -προτού αξιοποιήσει τη μεγάλη ευκαιρία να καταταγεί στους εκαλιώτες, εκάλιους, εκαλούσους, ό,τι διάολο λέγονται τέλος πάντων- ότι θα κληθεί δικαίως από τους άσσους για να απολογηθεί..να μην της έρθει και ντουβρουτζάς, λογικά το περίμενε η γυναίκα και πήρε το ρίσκο της.

    τα περί σεξουαλικών προτιμήσεων και τα περί υποδειγμάτων κομμουνισμού εμένα προσωπικά δε με πείθουν. βέβαια, κατά τη σάλα και τα έπιπλα, σε σκανδαλοθηρικό σάιτ θα ακούσεις μόνο κρα.

    bottom line, άμα δεν τα χει κλεμμένα καλώς τα κάνει και τα καίει στη φουφού του καστανά. Μπορεί να μην την ψηφίζω, όμως δεν την έχω ούτε για κλέφτρα, ούτε για απατεώνισσα. και άποψη έχει και τη λέει κι άμα λάχει σηκώνει και τη φωνή στους παλικαράδες που κάνουν τις κηδείες μας με ξένα κόλλυβα.
    εννοείται ότι αν τα χρήματα αυτά είναι προϊόντα διαπλοκής δεν θέλω ούτε να την βλέπω. Γίομισε ο τόπος λυκόρνια και η λιάνα συστηματικά τους ξεμπρόστιαζε. άμα το χει μπατάρει στο ντήζελ, δεν κάνουμε τίποτα.

    Καλά και άγια τα περί ηθικής κλπ αλλά δε θέλω να σκέφτομαι τη μέρα που δε θα έχω δικαίωμα να κάνω το κέφι μου με τα δικαίως δουλεμένα λεφτάκια μου επειδή δήθεν θα κατηγορηθώ για “έτσι” ή για “αλλιώς”.

    νισάφι ρε μάστορες.

  3. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ.

  4. ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΜΕ 90.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ …………………….
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ………………

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Η ΚΥΡΙΑ…………
    ΑΙΣΧΟΣ

  5. ρε GK σταματα να γραφεις ρε φιλε και να το παιζεις και μορφωμενος που ουτε κατα λαθος δεν πετυχαινεις τη σωστη ορθογραφια!!
    οσο για το αρθρο δεν λεω τιποτα. τι ΚΚΕ τι ΝΔ τι ΧΑ τα ιδια σκ@@@ ειναι ολοι! οχι που θα ελεγε οχι στα λεφτα και στην εκαλη η κανελη λογω ιδεολογιας!

  6. εν ταξει, καπου δεν μου πολυαρεσεικαποιος να ειναι αριστερος με δεξια τσεπη,γιατι εχω παρατηρησει οτι οταν ‘πιανονται’ολοι αυτοι γινονται χειροτεροιακομη κι απο φασιστες καμμια φορα.θυμαμαι αριστεριζουσες καθηγητριες στο λυκειο τινγκα στη γουνα και το χρυσαφικο.Απ την αλλη ομως,ομολογω πως ηΛιανα ειναι μορφωμενο και εφυες ατομο,εμπειρη ρεπορτερ και πολλες φορες τα εχει πει σωστα και τσουβαλαταεκει που επρεπε.

  7. Ma ti leei ei gynaika, o Theiseas peige stein Kreitei gia na vrei ton tavro pou eitan kai kata to ymisi anthrwpos kai gios tou vasilia Minwa, pou eixe zeiteisei anthrwpothysies apo tous Atheinaious giati katharisan kati Kreitikous. Ektos kai an ennoei oti mbarkarise gia Kreitei apo Marathwna. Ws gnwston o pateras tou Theisea fountarise sto Sounio, logw teis aristeis mneimeis tou giou tou kai ei thalassa apo tote einai gnwstei ws Aigaio (apo to Aigeus).

  8. Σας χαλαει η εξηγηση της Λιανας? Με γεια της με χαρα της γιατι ειναι αξια και η μονη μεχρι τωρα με α@@δια μεγαλυτερα απο ολους εκει μεσα, οσοι ειστε εναντιον της εχετε βολευτει καπου γιατι δεν εξηγειται αλλιως , αμα εχετε καλυτερες προτασεις απο τη Λιανα να μας τις πειτε μα@@κες! εξοδο απο τη βρωμοευρωπη, απεχθες χρεος, εθνικη κυριαρχια , εργατικα δικαιωματα , αξιοποιηση του τοπου χωρις αισχροκερδια και αλλα τοσα που υπερασπιζετε , πειτε μας ρε παπαρες τι σας χαλάει?

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines