Μήνυμα Παπαδήμου μέσω Twitter στους Έλληνες

Τι μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μέσω Twitter στους Έλληνες; Τι είπε για τις δύσκολες μέρες που περνάμε;

Ο νέος πρωθυπουργός της κυβέρνησης συνεργασίας Λουκάς Παπαδήμος προχώρησε την Τετάρτη το βράδυ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter σε έκκληση προς τους πολίτες για τη στήριξη προς τη νέα κυβέρνηση για την έξοδο από την ύφεση.

Ο Λουκάς Παπαδήμος τόνισε πως “η κυβέρνηση συνεργασίας θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να επιτύχει την έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση, μόνο που χρειάζεται και η βοήθεια του ελληνικού λαού. Βρισκόμαστε στην πλέον κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Στο χέρι μας είναι αν θα σηκώσουμε τη χώρα μας ψηλά”.

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει το μήνυμά του λέγοντας: “Ο δρόμος για την έξοδο από την ύφεση θα έρθει με τη δημιουργική σας συμβολή, το επιχειρηματικό σας ταλέντο και τα κεφάλαιά σας”. Τέλος, προσθέτει: “Με σκληρή δουλειά καταφέραμε να στηρίξουμε τη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δρόμος για την έξοδο από την ύφεση είναι μακρύς και δύσκολος».

Τα σχόλια, δικά σας.

Διαβάστε γιατί οι Παπαδήμου-Βενιζέλος κοιμήθηκαν χώρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.