Χρεοκοπεί ο Κωστόπουλος: πώς τον έπνιξαν τα χρέη

Γιατί κατηγορείται ο γόης Πέτρος Κωστόπουλος και πολλοί μιλούν για τέλος εποχής. Ποια είναι τα χρέη του;

Φαίνεται ότι έρχεται το τέλος εποχής για την ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστοπουλου καθώς είναι πολύ πιθανό όλα τα περιοδικά να αποτελέσουν παρελθόν. Τον Φεβρουάριο λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να μην δούμε ξανά περιοδικά όπως το ΟΚ και το Down Town καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος καταλήγει στην απόφαση οτι ήρθε το τέλος της ΙΜΑΚΟ λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων και τα χρέη που έχει.

Εμπάργκο των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές μπήκε από σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΦΕ.

“Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από συνάντηση με τους συναδέλφους που συνεργάζονται συστηματικά με τις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, η Ε.Φ.Ε αποφάσισε να προκηρύξει εμπάργκο στις παραπάνω εκδόσεις, καθώς χρωστάνε απλήρωτα τιμολόγια πολλών χιλιάδων ευρώ και μάλιστα προηγούμενων ετών ενώ οι επιταγές που έχουν δώσει είναι κατά κανόνα ακάλυπτες και σκάνε καθημερινά. Δεν δίνουμε ούτε μία φωτογραφία στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ και αποκλείουμε την πρόσβαση στους server μας μέχρι να εξοφλήσει και τον τελευταίο συνάδελφο”.

Διαβάστε τι συζήτησαν κρυφά Παπανδρέου-Χατζηνικολάου-Κωστόπουλος

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.

7 Σχόλια

  1. Γιάννη, πρώτα απ’ όλα να σου πω ότι θεωρώ εσκεμμένη επιλογή σου την ορθογραφία του κειμένου σου (δεν ξέρω γιατί)και δεν πιστεύω ότι έχεις πλήρη άγνοια της ελληνικής γλώσσας. Δεύτερον, δεν έχει σημασία πόσα έχω φτιάξει στη ζωή μου (είναι αρκετά αλλά όχι όσα ο Πέτρος), αλλά σημασία έχει ότι τα έφτιαξα μετά από χρόνια σπουδών και σκληρή και έντιμη δουλειά. Έχω πληρώσει φόρους απίθανους, δεν έχω παρανομήσει ποτέ και έζησα με σεμνότητα και διακριτικότητα. Είμαι μία ανώνυμη ελληνίδα που σήμερα παλεύει να πληρώσει τους φόρους της και τις τράπεζες. Όσο για τον Πέτρο (μήπως είσαι φίλος του;) επικεντρώθηκα στο στυλ του νεοπλουτισμού, της νεοελληνικής μαγκιάς, της ξετσίπωτης φρασεολογίας, του ξεμπροστιάσματος όλων και της κρυπτόμενης ειρωνείας με την οποία αντιμετώπιζε τους άλλους ως ανώτερος και εξυπνότερος όλων. Τέλος. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΙΩΠΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

  2. ΚΥΚΛΑΜΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ. ΑΡΑ ΜΑΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗΣΟΥ ΜΑΛΟΝ ΞΙΝΙΖΕΙΣ ΓΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΙΣ.

  3. enas ligoteros paidia…pali kala pou hrthe i krisi na xebromisei o topos apo daftous..ande sta tsakidia tora…..

  4. Το να χρεωκοπήσει ένας επιχειρηματίας είναι απόλυτα σύνηθες στις μέρες μας και κατανοητό. Ίσως και να γεννά θλίψη, γιατί κάποιοι εργαζόμενοι έβγαζαν ψωμί από τις επιχειρήσεις του. Αυτό, όμως, που πρέπει να τονιστεί για να μη γίνει ο κύριος αυτός πρότυπο για τη νέα γενιά είναι το στυλ του, η περισσή αλαζονεία του, το ύφος του πετυχημένου που κουβάλαγε τόσα χρόνια, η μπλαζέ φρασεολογία και η μαγκιά, που πρέπει να τη δείξει τώρα στα δύσκολα (αν την έχει).

  5. Παιδί του ΠΑΣΟΚ και του Λαλιώτη ιδιαίτερα.Ευννοήθηκε σε πάμπολλες περιπτώσεις και του δώσανε τα πάντα.Ένα λαμόγιο λιγότερο.Δεν θα χάσει δα και η βενετιά βελόνι αν δεν ξανακούσουμε γι αυτόν.
    Εξ’άλλου έχει και τη βίλλα στη Μύκονο..Ξέρουν τι να κάνουνε οι πιστωτές του..

  6. an xrostaga ego tha me eixan vgalei toses foto kai protoselido alla tous kurious aytous den tolmaei kaneis na tous gvalei VALTE FOTOGRAFIES NA GINOUN ROMPA KAI NA MATHEI O KOSMOS an tous exei apomini ligo filotimo
    [enas suntaksiouxos]

  7. ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΓΛΕΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΣΟΝΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines