Ποια πασίγνωστη ηθοποιός ερωτευμένη με τον Κοντογιαννίδη

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός ήταν ερωτευμένη με τον Παύλο Κοντογιαννίδη. Τι σχολιάζει τώρα που συμπρωταγωνιστεί με τον μεγάλο της έρωτα;

«Με τον Παύλο Κοντογιαννίδη υπήρξα κάποτε πολύ ερωτευμένη! Του το είπα και δεν το πιστεύει!» αποκαλύπτει η Σοφία Βογιατζάκη και μιλά για τον νεανικό της έρωτα με τον γνωστό ηθοποιό.

«Όταν ήμουν στο πρώτο έτος της σχολής πρωταγωνιστούσε σε μια επιθεώρηση στο Αθήναιον την οποία είχα δει 45 φορές μόνο για εκείνον. Ήμουν τρελά ερωτευμένη! Τι να το κάνεις όμως; Πήγε και παντρεύτηκε. Η Χριστίνα Αλεξανιάν, με την οποία είμαστε φίλες από το 1993, ξέρει πως ξεροστάλιαζα για το Παύλο έξω από το θέατρο. Δεν είχα πάει ποτέ να του ζητήσω αυτόγραφο. Ντρεπόμουν να πλησιάσω. Γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ ντροπαλή, μονόχνοτη και μοναχική παρ’ ολο που δεν μου φαίνεται. Έχω πολλές αντιφάσεις ως άνθρωπος» η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία τώρα συμπρωταγωνιστεί με τον μεγάλο της έρωτα στην ίδια θεατρική παράσταση.

Διαβάστε ποια πασίγνωστη ηθοποιός δήλωσε: «Έχω κάνει πλαστική» και ποιος γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Έκλαψα για να πάρω τα λεφτά μου».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.