Ελένη Μενεγάκη: γιατί έβαλε τα κλάμματα στην εκπομπή [video]

Γιατί έβαλε τα κλάμματα η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της; Ποια ιστορία συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη, που δεν είχε κουράγιο ούτε να μιλήσει;

Με καλεσμένη τη Στέλλα Φωτιάδου, μια κοπέλα που έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τον αδερφό της, και η οικογένειά της αποφάσισε τελικά να δωρίσει τα όργανά του, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε για ακόμα μια φορά την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού, Δημήτρη, αλλά και για τον αφόρητο πόνο της οικογένειας: «Είναι πολύ άσχημο να θάβουν οι γονείς το παιδί τους. Μετά το θάνατο του Δημήτρη, οι γονείς μου γέρασαν. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν τους αναγνωρίζω ούτε εγώ. Είναι ο πόνος πολύς και βαρύς» ανάφερε μεταξύ άλλων.

«Είναι στιγμές που δεν θες να τις ζεις» σχολίασε αργότερα, με την Ελένη Μενεγάκη να διακόπτει τη συζήτησή τους, καθώς δεν μπορούσε πλέον να κρύψει τη συγκίνησή της: «Συγγνώμη… Δεν ξέρω τι να σε ρωτήσω . Συγγνώμη. Δεν μπορώ να σε ρωτήσω τίποτα» της είπε.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συγκινητική εξομολόγηση της Στέλλας και την Ελένη Μενεγάκη, μετά το δέκατο λεπτό, να βάζει τα κλάμματα:

Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη χωρίς ρετούς και δείτε την Ελένη Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.