Αποκάλυψη σοκ: ποιος βουλευτής έβγαλε το εκατομμύριο

Ποιος έβγαλε το ένα εκατομμύριο; Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη του ονόματος, καθώς και το γεγονός ότι δεν είναι βουλευτής τελικά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο εντολέας του εμβάσματος «δεν είναι βουλευτής. Μάλλον είναι συγγενικό πρόσωπο». Σύμφωνα, δε, με άλλες πληροφορίες το συγγενικό πρόσωπο είναι άνδρας. Αυτό σε συνδυασμό με παλαιότερες πληροφορίες ότι δηλαδή την μεταφορά την έκανε «σύζυγος του/της βουλευτή» σημαίνει ότι ο «φαντομάς» είναι γυναίκα.

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, φέρεται να είναι το πρόσωπο που έβγαλε εκτός Ελλάδας το ένα εκατομμύριο ευρώ. Οργισμένη ανακοίνωση της κ. Μπακογιάννη για το θέμα, το οποίο χαρακτηρίζει «φαρσοκωμωδία».

Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, τα χρήματα προέκυψαν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια μέσω εμβάσματος της ΤτΕ εστάλησαν στο Λονδίνο για την αγορά πλοίου, την οποία προτίθεται να κάνει ο Ισίδωρος Κούβελος.

Συμπλήρωσε ότι πρόκειται για επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της Ισίδωρου Κουβέλου, που είναι δηλωμένη στο «πόθεν έσχες» του.

Διαβάστε ποιος βουλευτής έβγαλε 1 εκ. ευρώ στην Ελβετία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.