Ποιες επενδύσεις έκανε ο Καραμανλής

Ποιες αποκαλύψεις έγιναν για τις επενδύσεις του Κώστα Καραμανλή με αφορμή τον βουλευτή που έβγαλε από την Ελλάδα ένα εκατομμύριο;

Η υπόθεση του βουλευτή που έβγαλε από την Ελλάδα ένα εκατομμύριο ευρώ έδωσε έναυσμα για ένα μικρό δημοσίευμα με τίτλο: «Απέφυγε να επενδύσει ελληνικά ο Καραμανλής».

Το μικρό σε έκταση δημοσίευμα αναφέρει επί λέξει: «Η έρευνα για τον βουλευτή του ενός εκατ. ευρώ αποκάλυψε πως το 2010 και ενώ η χώρα αγωνιούσε να επιβιώσει και γίνονταν αλλεπάλληλες εκκλήσεις από την κυβέρνηση να σταματήσει η εκροή κεφαλαίων στο εξωτερικό, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διέθεσε 400.000 ευρώ για την αγορά όχι ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων».

Έτσι, μετά τις εκκρεμείς καταγγελίες για τα CDS του αδελφού του Γιώργου Παπανδρέου ανακύπτει και θέμα περί επενδύσεων του Κώστα Καραμανλή.

Το θέμα όμως με το χρήμα των πολιτικών και τις επενδυτικές τους δραστηριότητες δεν εξαντλείται εκεί, ανεξάρτητα από το τι και πώς μπορεί ή δεν μπορεί να διερευνηθεί και να τεκμηριωθεί. Για παράδειγμα, θα μπορούσε κάποια στιγμή να γίνει ένας ενδελεχής έλεγχος για τα παιχνίδια που κατά καιρούς έχουν παιχτεί με όσους είχαν, στην αρχή της κρίσης ελληνικά ομόλογα στα χέρια τους.

Διαβάστε ποιος βουλευτής έβγαλε 1 εκ. ευρώ στην Ελβετία και ποιοι έλληνες βουλευτές με καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.