Φωτογραφία από το δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η Whitney Houston

Ποιες είναι οι φωτογραφίες από αυτά που βρέθηκαν στο δωμάτιο που βρήκαν το άψυχο σώμα της Whitney Houston; Tι είχε το τραπέζι της λίγο πριν βρεθεί νεκρή;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail ένα hamburger,ένα hamburger, τηγανιτές πατάτες και ένα σάντουιτς γαλοπούλας βρέθηκε στο μπάνιο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της Whitney Houston.

To γεύμα,προσωπικά αντικείμενά της ριγμένα διάσπαρτα στο πάτωμα της τουαλέτας όπου βρισκόταν οι Whitney Houston ακόμη και συνοδευτικά του φαγητού πεταμένα εδώ κι εκεί συνθέτουν το σκηνικό στις σοκαριστικές φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται επίσης ένα ποτήρι με σαμπάνια, καθώς και κουτάκια μπύρας.

Φαίνεται πως αυτός ο συνδυασμός αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών Xanax, τα οποία επίσης βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας αποτέλεσαν το κοκτέϊλ θανάτου, που στοίχισε την ζωή της Whitney Houston στα 48 της χρόνια.Εκτός από οτιδήποτε αφορά το γεύμα ή και ποτό, στις φωτό μπορεί να δει κανείς και μισο-σκισμένα ρούχα, ενώ αίσθηση προκαλεί το ξυραφάκι που είναι επίσης ευδιάκριτο.

Εκτός από τα Xanax, πληροφορίες από το περιβάλλον της Whitney Houston αναφέρουν στο TMZ ότι στην σουίτα του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή, υπήρχαν και ίχνη από τα χάπια Midol, τα οποία συνήθως ανακουφίζουν από πόνους της γυναικείας περιόδου, μυκητιάσεις και άλλου είδους ενοχλήσεις.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν τον τραγικό θάνατο της Whitney Houston με αυτόν του Michael Jackson. Αλλωστε, ο συνδυασμός υπερβολικής δόσης χαπιών με αλκοόλ ήταν εκείνος που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στάθηκε καταλυτικός για την ζωή τους. Πάντως, η πληροφορία ότι οι δυο τους χρησιμοποιούσαν το ίδιο φαρμακείο από το Beverly Hills δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε πως πέθανε ξαφνικά η Whitney Houston , 48 ετών και από τι πέθανε ξαφνικά ο ράπερ Nate Dogg , 41 ετών .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.