Γουίτνεϊ Χιούστον: Πότε θα γίνει η κηδεία της

Πότε θα γίνει η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον; Ποιοι θα παρεβρεθούν στην κηδεία της για να την αποχαιρετήσουν;

Σάββατο 18 φεβρουαρίου πρόκειται να γίνει τελικά η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον, προς απογοήτευση των θαυμαστών της, σε αυστηρά κλειστό κύκλο.

Φανερά καταβεβλημένες, η μητέρα της μεγάλης τραγουδίστριας, Σίσσυ, αλλά και η 18χρονη κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα, έφτασαν χθες στη γενέτειρα της Χιούστον, το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, για να παραβρεθούν στην αγρυπνία πριν το σημερινό τελευταίο αντίο.

Εκατοντάδες θαυμαστές έχουν σπεύσει να αφήσουν μερικά λουλούδια έξω από το Whigham Funeral Home όπου έγινε η αγρυπνία, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη φρόντιζε να κρατήσει σε απόσταση το κοινό. Μάλιστα, στην εκκλησία όπου πρόκειται να τελεστεί η κηδεία, η αστυνομία θα έχει αποκλείσει τη γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα το πλήθος να μην μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των έξι οικοδομικών τετραγώνων από τον ναό.

Εκτός από την οικογένειά της και στενούς της φίλους, όπως ο μέντοράς της, Κλάιβ Ντέιβις, που ήδη βρίσκεται στο Νιούαρκ, στην κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον θα παραβρεθούν μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Τζάνετ Τζάκσον, η Μαράια Κάρεϊ και ο Ντέιβιντ Μπάουι, με πολλούς από αυτούς να αποτίουν φόρο τιμής στη θρυλική σταρ, τραγουδώντας (Αλίσια Κις, Στίβι Γουόντερ, Αρίθα Φράνκλιν).

Οι θαυμαστές της Whitney Houston δεν θα μπορούν να παρευρεθούν στην κηδεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας, θα έχουν όμως την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου.

Ο εκπρόσωπος της Houston ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει μια μόνο κάμερα κατά την διάρκεια της κηδείας η οποία θα μεταδίδει ζωντανά την τελετή online.

Θα δώσει την ευκαιρία στους χιλιάδες θαυμαστές της να πουν το τελευταίο τους αντίο, καθώς η οικογένεια της τραγουδίστριας θέλει να είναι οικογενειακή η τελετή. Πολλοί είναι οι θαυμαστές που έχουν αφήσει λουλούδια μπροστά από την εκκλησία, όπου θα γίνει η κηδεία.

Διαβάστε πως πέθανε η Γουίτνεϊ Χιούστον και ποιος τρομοκράτης ήταν παράφορα ερωτευμένος με την Whitney Houston.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.