Εκπληκτικό βίντεο: Αυτήν την Ελλάδα αγαπάμε

Ποιο βίντεο για την Ελλάδα έχει κάνει το γύρω του κόσμου και συγκινεί; Δείτε το εκπληκτικό βίντεο a piece of Greece για την Ελλάδα.

Ένα πραγματικά εκπληκτικό βίντεο για την Ελλάδα κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδας και τη σπάνια φύση της.

Ο Κώστας Γκολέμης και ο Φώτης Τραγανουδάκης είναι οι υπεύθυνοι αυτού του εξαιρετικού αποτελέσματος που μας κάνει περήφανους. Χρησιμοποιώντας την τεχνική timelapse και εξελίσσοντας την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από αυτό το βίντεο a piece of Greece δίνουν το μήνυμα ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για την Ελλάδα.

Για να καταφέρουν αυτό το το αποτέλεσμα με τις ομορφιές της χώρα μας χρειάστηκαν ώρες φωτογράφησης και δουλειάς αλλά απέδειξαν και μας υπενθύμισαν ότι αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπάμε.

Μέσα σε λίγες μόνο μέρες το βίντεο a piece of Greece έχει συγκεντρώσει χιλιάδες κλικ στο youtube και διαδίδεται πολύ γρήγορα.

Δείτε το υπέροχο βίντεο a piece of Greece για την Ελλάδα:

Διαβάστε συγκινητική κίνηση Ευρωπαίων για Ελλάδα We are all Greeks και δείτε τη διαφήμιση Johnnie Walker για Ελλάδα, Keep Walking Greece.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.