No More Fear: ταινία, trailer, download

Tι υπόθεση έχει η ταινία No more Fear; Δείτε το trailer και την κριτική της ταινίας No more Fear.

Η ταινία No More Fear είναι ένα ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Μουράντ Μπεν Σεΐκ. Είναι Τυνησιακή και διαρκεί 72 λεπτά. H ταινία είχε επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών του 2012.

Ποια η υπόθεση της ταινίας No more Fear;

Μετά την αυτοπυρπόληση του πλανόδιου πωλητή Μοχάμεντ Μπουαζίζι στην πόλη Σιντί Μπουζίντ, ο λαός της Τυνησίας ξεκίνησε μια επανάσταση που θα έδινε τέλος στην 24χρονη δικτατορία του προέδρου Μπεν Άλι και θα πυροδοτούσε εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, που κωδικοποιήθηκαν ως Αραβική Άνοιξη. Ένας ακτιβιστής στην ταινία αναφέρει: «Αυτή η επανάσταση δεν είναι το αποτέλεσμα της ένδειας, αλλά μια κραυγή απόγνωσης που αρθρώνεται από μια γενιά πτυχιούχων. Δεν είναι ούτε το ψωμί ούτε η επανάσταση του γιασεμιού. Τα γιασεμιά δεν φέρνουν το θάνατο, δε δημιουργούν μάρτυρες. Είναι η επανάσταση της πίστης ενός λαού. Ποτέ ξανά δε θα φοβηθούμε αυτή τη νέα Τυνησία»! Αυτό το σχόλιο συνοψίζει τον τρόπο σκέψης των Τυνήσιων. Τον τρόπο σκέψης της νεολαίας που έκανε την πρώτη επανάσταση της ψηφιακής εποχής, όπως και των μεγαλύτερων που πάντα αψηφούσαν το φόβο, για να αντισταθούν στο ζυγό της δικτατορίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας No more Fear:

Διαβάστε την κριτική της ταινίας No more Fear από τον Χρήστο Μήτση:

ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΩΝ.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία οι Άθικτοι-The Intouchables και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!