Αμάρτημα της μητρός μου: επεισόδια, υπόθεση σειράς ΑΝΤ1

Πότε είναι η πρεμιέρα της σειράς του ΑΝΤ1 το αμάρτημα της μητρός μου; Tι υπόθεση θα έχουν τα επεισόδια στη σειρά του Αnt1 των Ρήγα-Αποστόλου;

Την Τετάρτη θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς του καναλιού ΑΝΤ1. Όλοι οι συντελεστές και ο Γιάννης Λάτσιος μίλησαν για την πολυαναμενόμενη σειρά το αμάρτημα της μητρός μου.

Την αισιοδοξία του για το νέο εγχείρημα του καναλιού εξέφρασε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου-παρουσίασης του νέου σήριαλ “Το αμάρτημα της μητρός μου” των Ρήγα- Αποστόλου. Όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί βρέθηκαν το μεσημέρι στον Άλιμο, στο “Kitchen Bar”, προκειμένου να μιλήσουν για τη νέα δουλειά που θα παρουσιάσουν.

Η υπόθεση που θα δούμε στα επεισόδια της κωμικής σειράς το αμάρτημα της μητρός μου είναι:

Με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη και αφορμή την τεράστια παρεξήγηση που δημιουργείται από την ταυτόχρονη τέλεση δύο κηδειών, ο βαθύπλουτος Στέφανος Μεγαπάνος, γνωρίζει την αριστερό-επαναστατικών πεποιθήσεων κομμώτρια Κάτια Τσιριγώτη. Η γνωριμία τους θα αρχίσει μέσα από συγκρούσεις και τσακωμούς, για να εξελιχθεί στο τέλος σε έναν μεγάλο έρωτα. Κάτι που έχει να συμβεί και στους δύο εδώ και 15 χρόνια.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα κρατούν τη σχέση τους εφτασφράγιστο μυστικό, όμως ένα μεγάλο μπλέξιμο που ανατρέπει τις ζωές τους ξεκινά όταν ο γιος του Στέφανου, ο Απόστολος, πηγαίνει καλεσμένος σε μια τηλεοπτική εκπομπή και εκεί ερωτεύεται τη μακιγιέζ, που δεν είναι άλλη από την Έλενα Τσιριγώτη, την κόρη δηλαδή της Κάτιας!

Έτσι, αρχίσει ένα ερωτικό κρυφτό από τη μεριά της Κάτιας και του Στέφανου, που καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν τη σχέση τους από τα παιδιά τους, μπλέκουν σε διάφορες «δύσκολες» καταστάσεις, κάτι που τελικά δυναμώνει τη σχέση τους.

Μια σειρά από φαρσικές καταστάσεις θα οδηγήσουν την Κάτια και τον Στέφανο, να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, για χάρη των παιδιών τους, αφού για τη δική τους λογική δεν νοείται η συνύπαρξη των δύο ζευγαριών. Ή ο ένας ή ο άλλος, όμως αυτό ισχύει μόνο… στην αρχή!

Στην σειρά του ΑΝΤ1 το αμάρτημα της μητρός μου παίζουν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουϊζίδου, Ορέστης Τζιόβας, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσα Καλογρίδη, Μάνος Ψιστάκης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Χρήστος Σιμαρδάνης, Νίκος Πολυδερόπουλος, Δημήτρης Τσιώκος, Ξένια Μαργαρίτου, Τζούλη Σούμα.

Δείτε την καυτή σκηνή στη σειρά του ΑΝΤ1 Είναι στιγμές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.