Σκάνδαλο στο Υπουργείο Ανάπτυξης με μίζες

Γιατί το υπουργείο ανάπτυξης ζητούσε από επιχειρηματία μίζα 200.000 ευρώ σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε;

Καταγγελία στο Υπουργείο Ανάπτυξης έκανε επιχειρηματίας γιατί του ζητούσαν μίζα 200.000 ευρώ για να προχωρήσουν στην έγκριση της επιχορήγησης.

Ο επιχειρηματίας από την Δράμα καταγγέλλει ότι του ζήτησαν μίζα 200.000 ευρώ για να πάρει μια επιχορήγηση για την επιχείρηση του. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο επιχειρηματίας ο αρμόδιος υπάλληλος του υπουργείου ανάπτυξης έβγαλε τον επιχειρηματία για καφέ και του ζήτησε 200.000 ευρώ για να πάρει στα χέρια του τον χαμένο φάκελο.

Ο πρόεδρος της βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου από τη Δράμα, Σταύρος Γκανής ο οποίος ήταν εκείνος που κατήγγειλε ότι υπάλληλοι του ίδιου τμήματος του υπουργείου ανάπτυξης του είχαν ζητήσει 200.000 ευρώ μίζα για να προχωρήσουν την επιχορήγησή του συνολικού ύψους 4.400.000 ευρώ για επένδυση στην ήδη υπάρχουσα βιομηχανία.

Στην καταγγελία του ο επιχειρηματίας από τη Δράμα αναφέρει πως στην αρχή είχε προσπαθήσει να συγκεντρώσει το ποσό της μίζας, αλλά κατάφερε να βρει μόνο 100.000 ευρώ, αλλά τότε οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης διεύθυνσης του υπουργείου Ανάπτυξης ανέβασαν το ποσό της μίζας στα 500.000 ευρώ.

Μάλιστα απειλούσαν τον επιχειρηματία πως εάν δεν βρει αυτά τα χρήματα τότε θα ανακαλέσουν ολόκληρη την επιχορήγηση της επένδυσης.

Δείτε ποιοι είναι οι πολυεκατομμυριούχοι υπάλληλοι του ΙΚΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.